vet inte vad jag ska skriva här riktigt........

Ok jag vet !
Jag har slarvar med att uppdatera bloggen, ledsen för det men så är det när man jobbar som en annan galning.


Jag ska inte gå in så mycket mer på jobbet det är inte lönt det är för mycket som hänt, plus att det är ju skertesbelagt med så antar det är bäst att låta bli.


Annars då vad har hänt? Hmm bra fråga, har inte hänt så värst mycket i Gävle vad det rätt lugnt, jag befinner mig just nu hos min familj nere i Laholm i Halland har varit full rulle de 6 dagar jag varit hemma. Vi har varit och shoppat i Båstad och gått på danska glassbaren ( mums punsch glass är så gott) hittade 2 finna tröjor o inne på rabalder köpte jag en dräkt o linne som hörde ihop. Sen va vi hos farmor o farfar en sväng oj va har jag mer gjort har säkert glömt en massa nu för har haft nått att göra varje dag men har varit på 30 års fest och sen va vi på Ullared idag blev lite mer än jag tänkt även om jag höll budgeten så när som på 100 kr + vilket är rätt ok får jag tycka. Så nu har jag inga jätte saker kvar hemma direkt, jag ska med syrran o hennes killa o 2 vänner till dem till Liseberg o så ska vi till halmstad för att shoppa i morgon fast jag ska inte ha nått mer än kanske en klocka om jag hittar o ha råd, annars blir det nu när jag får lön bara, för ny klocka måste jag ha. Ja det va lite kort resumé om vad som hänt


Sen har en otroligt tråkig sak hänt, Ronny mitt ex men fortfarande nära vän har hamnat i koma och jag är jätte orolig för honom, kan inte göra mer än att hoppas på det bästa men det ser nog inte så ljust ut, önskar jag vore närmare honom just nu men åker inte upp fören om 12 dar nått, ja han bror har lovat hålla mig underrättad men känns inte alls bra ändå ska ringa han mor när jag är klar här.


Urs jag längtar till Gävle igen !!