Idag var det bara JAG som gällde !!

Oj ! Idag har jag verkligen skämt bort mig och igår med för den delen vet inte om jag sa det men jag tog en tur till frisören oh fick håret klippt och gjorde en inpackning på det så nu är det jätte mjukt och fint hoppas det håller sig så tills jag åker hem om 19 dagar =) längtar jätte mycket !!

Men idag i alla fall så skulle jag in och byta en cykelkorg som jag köpte igår som va för stor till en mindre så då passade jag på att gå en sväng på stan. Det är ju slut rea, då brukar man kunna göra fynd och det gjorde jag helt klart =)

Inne på vero moda hittade jag ett par ur tuffa snygga byxor i lite tjockare linne som jag köpte de hade kostar 400 jag gav 100 kr för dem inte så farligt precis. Då kom jag på att jag ska ju på 30 års kalas när jag kommer hem min kusins sambo som fyller 30 år. Så då bestämde jag mig för att ha byxorna och titta lite på stan efter nån snygg topp för att förnya mig lite och alltid kul med nått nytt. Vet knappt om jag vågar säga det här men inne på JC på barn avdelningen (eller jag tror det är barnstorlekar i alla fall) så hittade jag en skit snygg limegrön kofta med volanger längs kragen och armarna som va jätte fin med byxorna så den blev det med den kosta bara 124 kr va halva priset och sen blev det ett linne från Cubus för 100 kr plus att jag har ett linne hemma redan som också matchar riktigt bra så jag fick ett helt sätt kläder för 324 kr det tycker jag är riktigt bra, speciellt sen jag kan ha det till andra kläder i garderoben och det funkar lika bra där med flera av de plagg jag har. Det känns bra i alla fall att ha förnyat mig lite det behövdes och just nu mår jag riktigt bra måste jag erkänna. Jag känner mej fin, jag är glad och uppåt, och träffat en söt kille (sen får vi se vad som händer där finns ju inga garantier) men är en bra början det är ett som är säkert så mår som en liten prinsessa. Hemma så har jag bara slöat och tagit det lugnt skulle ha badat maja men nä, det blev inte av får ta det i morgon…….

 

Blä, från och med i morgon ska jag jobba 7 dar i sträck vill inte…….sen är jag ledig nästa lör men då måste jag ju tvätta och städa sånt som är så kul……..

Sen är det bara en vecka tills jag åker hem jobbar bara 4 dagar den veckan men jobbar helgen så det blir ändå fullt upp. Ska ju hälst innan fixa allt som ska fixas innan jag åker med och packa det tar ett bra tag för mej, packar om typ en halv miljon gånger.

Det ska bli jätte skönt att komma hem i alla fall, ska hitta på en hel del roliga saker, jag ska som sagt på 30 års fest, sen så har min syrra varit en raring och väntat med att åka till lisse (Liseberg) så det ska vi göra tillsammans med hennes fästman och två kompisar till dem som också är ihop……. Japp jag blir det femte hjulet men tror inte det ska göra så mycket.

Sen ska vi hälsa på en nära vän till mig i Jönköping där hon pluggar, blir en tur till vänner i Falkenberg med och lär bli en tur till Ullared vem kan missa det är ju ett måste för att fylla på förråden, det gäller ju att spara in på allt när man kan och det är ju Ullared toppen för så tänker ta en större väska med mig än jag behöver så kan jag lätt packa det jag shoppat sen, man måste va smart =D

 

Nej det är dags att dyka i säng nu om jag ska orka upp i morgon ska upp 5.30 gillar inte att gå upp så tidigt men men…..

 

Ha det så bra !

 Och K tog mig lite friheter med dina blommor idag hoppas du förlåter mig men de såg så tråkiga ut, du får se sen va jag ställt till med. Är inte farligt varit lika snäll som vanligt.        

Förlåt, förlåt förlåt !!

Förlåt! Jag vet jag borde ha uppdaterat bloggen för länge sen men jag har bara inte orkat, okej det är väl lika bra jag erkänner med en gång att jag är lite lat av mig ibland…. Men bara ibland * ler *

Men men här kommer i alla fall en uppdatering om vad som sker i mitt liv.

Kan ju börja med det som skulle kunna bli en hel uppsats men nu bara får bli några rader pga. av sekretessen, nämligen mitt jobb. Jag kan i alla fall säga så här mycket att jag har en hel del att göra och är inte direkt sysslolös det händer saker hela tiden igår kväll fick jag stryk av en av de boende som vaknade rätt sent på kvällen och ringde på larm knappen efter hjälp, men när jag kom var hon förvirrad och trodde att jag var en inbrotts tjuv och skrek inbrott, inbrott hela tiden och slog mig flera gånger med knytnävarna ( hela jag !! är blå idag skojar inte) och sen fick hon tag i min ena bröstvårta och nöp och vred om, lite på mig det känns ! Va inte lätt att ta sig ur hennes grepp och samtidigt prata lugnt och stilla med henne för att få henne att lugna ner sig…….. jag fixa det inte utan fick hämta hjälp till sist så gick det i alla fall, sen har vi en dam på 90 + som hatar mig så hon gör ju inte livet lätt direkt trots att jag verkligen försöker flörta med henne, fast jag är o andra sidan inte rädd för att ta en konflikt med henne heller som vissa i personalen….. ja man kan inte bli älskad av alla, det är bara att inse. En dag i förra veckan undrade mina kollegor vad jag gjort med de boende då alla va arga på mig vet fortfarande inte va som hände då, men det är ju så med dementa kan svänga jätte fort.

Men det går bra annars på jobbet, jag trivs bra men vi har en i personalen som jag snart kommer att strypa på riktigt ! hör ni inte av mig efter sommaren så vet ni att jag blivit arresterad. Nej så långt kommer det inte gå men risken är överhängande att jag får ett utbrott på honom inom en väldigt snar framtid. Han är invandare och har inte varit så lång tid här i landet ( inget ont om invandrare men det förklarar ju en del av hans beteende och svårigheter) han har nämligen rätt svårt med språket vilket leder till förvirring hos de gamla då de inte alltid förstår honom och de gör dem oroliga. Sen är han envis vägrar att ha fel och kan faktiskt bli riktigt otrevlig jag och flera av de som jobbar på avdelningen har hamnat i gräl med honom då vi nästan blivit rädda för honom. Ska inte gå in närmare på om vad men det är han som inte gör det jobb han ska, och så har det lilla krypet mage att försöka bossa över mig trots att han bara varit på avdelningen i sommar och jag varit där i mer än 1 år nu, men han tror han är så jäkla duktig o kan allt, hehe han är snart klar undersköterska men jag fixar det här jobbet bättre än han gör lugnt. Han vill bli sjuksköterska och en sak är säker blir han min sjuksköterska någon gång så kommer jag be om en ny. Låter hemskt men har inget större förtroende för honom. Nej nu har jag varit elak nog (för idag i alla fall……..)

Blev vist lite längre inlägg om jobbet än jag tänkt mig från början är jag rädd, skulle ju bara bli några rader….

 

Vad händer annars i mitt liv då? Inte mycket, inte mycket alls faktiskt. Eller nu ljuger jag nog jag har träffat en ny kille vi träffades faktiskt över nätet men när vi pratat med varandra ett tag så bestämde vi oss för att träffas så han kom hit från Falun där han bor,  och det va jätte trevligt !! Jag kan inte vänta tills jag får träffa honom igen ! Just nu är han och springer O-ringen tillsammans med sin far. Kan ni fatta jag dejtar en kille som verkligen gillar orientering. Jag som mer än gärna hade varit sjuk då de va orientering i skolan va en av de saker på idrotten som jag gillade minst av allt, vet inte om jag vågar erkänna det för D men det ger sig. Fast OM ( vilket jag hoppas) det håller mellan oss så lär jag väl bli med släpad på fler orienterings tävlingar om han vill fortsätta och att titta på det har jag inget mot bara det är fint väder så kan jag passa på att få en fin solbränna samtidigt. Hihi så just nu har jag ett härligt pirr i magen och kan inte vänta på att han ska komma hem igen så vi kan ses. Men en sak är säker det här är en bra kille han är snäll, omtänksam, rar och bara så go så om jag får för honom tänker jag nog hålla hårt i honom =)

 

Sen måste jag säga till AM förlåt att jag varit så hemsk i sommar !! Jag har tänkt ringa dej hela tiden för att kolla läget och se om du ville hitta på nått, men har jobbat så mycket att jag varit dum och bara skjutigt upp det, korkat jag vet! Så jag är sååå ledsen hoppas du kan förlåta mig ! Jag ringde och terroriserade J en stund idag men du va tydligen ute i stugan, ossis. Men jag hoppas du har det bra ! Du kan ju alltid höra av dej när du kommer hem om du skulle vilja hitta på nått, har ju inte fått träffa kissen än.

 

Karro ! Jag saknar dej med !!!  jag saknar AM med ( men är ju mitt eget fel vi är ju inte så långt från varandra….) Dina blommor lever och mår bra föresten har inte dödat någon av dem än även om en är på väg att ge upp lite så lever den än, och ska nog allt hålla liv i den tills du kommer hem så du får ta dö på den själv om det inte vänder. För er som inte är så bekanta med K så har hon träffat en ny kärlek och jag är jätte glad för hennes skull, det är hon verkligen värd. Jag hoppas verkligen att det håller !

 

Men nu börjar klockan bli mycket (inte för att min granne har fattat det håller på och borrat och spikar för fullt! Och klockan är 22.20 lite väl sent igår höll han på till 24.00 men då va jag in och läxa upp honom) jag ska dyka i säng hur som helst är trött och det är ju en dag i morgon med.

 

Duktigt av dej som orkat läsa så här långt , tålamod.

Ha det så bra denna härliga sommar va rädda om er och passa på att njuta för fullt =)