Bor i en stinkande lägenhet just nu

Urs och fy vad jag blev besviken idag när jag kom hem från jobbet eller borde ju vara glad egentligen.

Vi skulle ha hantverkare här från de vi hyr av som skulle tappetsera om i vårt sovrum jätte roligt och har gått och varit nyfiken hela dagen.... Men så kommer jag innanför dörren och det STINKER av målarfärg, undrade lite vad det va frågan om men skyndade mej att titta in i sovrummet och där är det papper på golvet, över sängen och byrån det andra sakerna som Jonas och jag trodde kunde vara kvar har hantverkarna burit ut i vardagsrummet sängborden mm och på väggarna och taket har de målat och slipat ner ge gamla tapeterna. Så det va ju inte alls så fint som jag var inställd på =( 
Jag vet att jag ska vara glad att de gör ett ordentligt jobb och det är jag men min första reaktion var mest att men men......var ska vi sova då?? Men vi har ju en gäst säng, min gamla säng den sov vi ju i innan vi flyttade ihop så en natt ska nog gå jag sover hyfsat brukar vara värre för Jonas, Så nu får jag vänta en hel dag till innan vi får vårt fina sovrum. Men den som väntar på nått gott eller nått sånt tålamod är en dygd...... hehe

Men nu är det det sista i alla fall som jag väntat på nu kan vi inreda sovrummet helt och sen är det att ta tag i gästrummet (måste fixa tavelramar bla så jag kan få upp alla tavlor) och sen är det , det sista i vardagsrummet lite tavlor och ljusstakar som ska upp på väggar mm.

Sen är det ju alltid sånt man vill ha som kommer pö om pö det som står högst upp på listan att införskaffa är:
Ny tv (David du får sälja din hihi)
nytt köksbord att ha ett som är anpassat efter en lägenhet på 25 kvm studentlya med bara 2 stolar är inte så där jätte kul det är dags för i alla fall ett med 4 stolar, dags o tänka på framtiden ju ;-)

Kul nu när man kan planera dessa inköp och veta att vi kommer ha råd med dem med vi har ju en riktigt bra inkomst tillsamans. Men Jonas har efter att ha arbetat kortare tid än jag redan gått om mej i lön! Det är inte klokt, fast är ju glad för hans skull och jag får ju mer att shoppa för med heheheh.

 

Vilken trevlig överaskning!!

Idag när jag varit uppe på granö förskola för att prata lite med min chef så ringer det på telefonen och det är pappa, som undrar vad jag gör/är. För han står på hovsjö och väntar på mej =) Jag vist inte att han skulle komma så jag blev jätte glad och förvånad över att se honom det hade jag inte räknat med alls. Han ska arbeta i Stockholm på en mässa hela veckan så blir nog så att jag i alla fall åker in dit på fredag eller lördag. Jonas ska tävla i helgen 10-mila är då så blir ensam lördag och söndag, så då kan jag ju lika gärna hitta på nått som är roligt!

På tal om roliga saker så skulle jag bada kissarna igår och klippte först klorna (ett måste hehe) men sen hade jag glömt hämta en sak så gick ut från badrummet (hade tappat upp vatten i badkaret) när jag hör världens PLASK går försiktigt in i badrummet igen och ser ett par svarta öron sticka upp. Då har Lakrits som verkligen hatar att bada hoppat rakt ner i vattnet hihi =) men han stod där o skvätte med tassen så förnöjt så han tyckte det va helt okej att bada fram till att vi skulle duscha av honom shampot. Men han lugnade ner  sig till sist och det gick över all förväntan. Han myste verkligen när han blev torkad och Clawdia var väl mindre lycklig men det märks att hon fått bada fler gånger för henne behöver jag inte hålla i som Lakrits. Jag bara säger varsegod och pekar så vet hon att hon kan hoppa ur badet så tarkar jag henne det är en väluppfostrad katt det =D 
Men hur jag såg ut talar vi nog tyst om som en blöt katt ;-)  

ÄNTLIGEN fungerar bloggen !!!

Jag hade nästan gett upp hoppet om att bloggen skulle börja fungera igen =)


Har ju hänt massor och varje gång har tanken slagit mej att NU måste jag blogga och så går inte det.... men nu så !


Har fyllt 23 år det va visserligen den 12/3-08 men då hade ju bloggen bestämt sig för att gå i strejk så det blev inget skrivet om det. Men vart firad både på väntat och oväntat håll, fick en matberedare av älsklingen som jag önskat mej i evigheter gör ju matlagningen och bakandet både enklare och roligare. Fick pengar av bådas familjer skulle gå till en cykel men vart lite akut med att köpa nya sommardäck till bilen så blev det i stället, vart två nya däck och det har ju en cykel med..... eller nått ja ja jag får vackert vänta någon månad till innan jag får min efterlängtade cykel inte mer att göra  kan ju inte köra med en bil som har vinterdäck då inte mycket att diskutera (Sen bestämde sig fjären nycklarna till bilen att ge upp så nu när man sätter nyckeln i bildörren tjuter det innan man startat bilen så det ska med fixas blir väl 1.600 som försvinner där suckar det är dyrt med bil). Av mina kollegor fick jag en stor bukett med blommor jätte fina va det.


Syster yster och Sanna var här uppe i helgen och då fick jag presenter av dem med fick en äkta D & G väska av syrran och en fin snidad trä "skulptur" att ha på väggen av Sanna och en försenad examens present en häftig ljusstake som man sätter på väggen som man kan ha lite större tjocka runda ljus i, den är jätte fin så längtar tills vi fått upp den på väggen. Men det blir nog först efter att vi investerat i en ny tv. Så jag vet lite hur jag kan sätta upp saker så det ser snyggt ut.


Varför va tjejerna här då? Annat än för att träffa lilla underbara mej och min familj. Jo Backstreet Boys spelade ju på hovet i måndags och vi skulle gå på deras konsert. Så tilda kom upp i fredags och då vart det en lugn hemma kväll med god mat hade gjort kinamat. På lördagen var vi i Stockholm Jonas, Matilda och jag och kutade runt va ju några givna ställen som Lush men vi hade jätte roligt =) Fast det va två butiker där jag bokstavligen fick dra Tilda ut ur!! Hon fick tag på både det ena och det andra och för att hon inte skulle ruinera sig själv så fick jag rycka in som den snälla syrra jag är hehe. Sen hämta vi Sanna på tågstationen på kvällen åkte hem och så lagade jag god mat meddans de andra fixade med lite olika saker. Så vart de utgång på kvällen. Jonas hängde inte med eftersom han skulle tävla dagen efter men vi andra hade kul när vi äntligen hittade ett ställe att gå ut på Södertälje är verkligen ingen stad man går ut i fanns 1 ställe.

På måndagen arbetade jag så tjejerna fick klara sig själva en med världens sämsta lokalsinne och en som har svårt med höger och vänster så kan inte säga att jag inte var lite orolig för att släppa lös dem själva i stor Stockholm. Men det va som Sanna sa att de hade inte haft en aning om va de var på hela dagen men det hade ju haft det bra och vi hittade ju varandra även om det vart lite missförstånd och konserten va bra men inte lika bra som tidigare, alla solonummer var lite dryga men annars så. Sanna åkte på natten mot tisdag och tilda lämnade jag av på min rast så hon fick följa med till jobbet. En unge kom sen 

och sa till mej att Emma..... Din syster är upp och ner och du är normal. När jag frågade hur hon menade så sa hon att hon är ju så busig! Matilda lekte med några av barnen så hon vart alldeles smutsig.


Anders var här i onsdags så då vart det en tur till in till Stockholm. Han hade varit på anställningsintervju för att bli steward  på ett flygbolag så håller tummarna för honom=)

Var kul att träffa honom var så länge sen nu. Jonas va med inne och åt med jobbet så vi kunde åka in ihop i alla fall men de va på värsta lyxrestaurangen passade ju inte riktigt vår budget så blev kinamat men det är ju aldrig fel.  


Finns mycket att säga men slutar nog här annars blir ju bloggen hur lång som helst.

Skriver mer imorgon !