Oj hur fick det här till då?

Ja ni nu är karusellen igån igen med en massa jobbintervjuer.

Jag har ärligt talat ingen aning om hur jag lyckas men jag gör det .

Jag har på bara några dagar lyckats boka in fem jobbinterjuer det va tre intervjuer bokade i förgår, fyra igår och nu ringde en femte och bokade en intervju med mej precis. Jätte kul absolut men jag förstår inte riktgt vad som hänt känner jag, det går så fort.

Nästa onsdag och torsdag kommer jag inte vara människa känns det som. på Onsdagen ska jag på två intervjuer i Huddinge och sen ska vi (jonas, jag , david och deras pappa mats) på fotboll på Råsunda Sverige-Lettland. Sen har vi passat på att utnyttja studentrabbaten på scandic medan vi fortfarande är studenter så ska sova där blev lika dyrt som ett hyfsat vandrarhem med studentrabbaten. Och på torsdagen har jag tre intervjuer en i Stockholm och två i södertälje (en lite utanför i Hölö). Av de i södertälje så är de en av dem som har två heltidstjänster ute så jag ska alltså på fem intervjuer men det är sex jobb som jag har möjlighet att få om jag gör bra ifrån mej på intervjuerna.

Urs det är så närvöst med jobbinterjuer och jag brukar va helt skakis efter som jonas får ta han om mej =)
Och nu ska jag klara av så många på två dagar. jag får ju verkligen träning i att gå på jobbintervjuer i alla fall om inte annat.

Jag hoppas verkligen jag får nått avv jobben det vore helt perfekt för mej och jonas. Ser bara fördelar med en flytt dit bortsett från de faktum att vi måste flytta en gång till då men det är det verkligen värt om det blir till ett fast jobb.

Och jag har ju bra chanser att få det med annars hade jag ju inte blivit kallad på intervjuerna utgår jag från.



Jag visade föresten vår uppsats för mamma och en kollega till henne får att de skulle kolla över all fakta så det inte va nått tok med den eller att jag missförstått nått men de var mycket inponerade av vad vi har åstakommit så det var jätte skoj verkligen =)
Var hos vår handledare idag och pratade lite med henne och Göran och läget kring vår uppsats och Berit tcker vi har gjort ett mycket bra jobb och ska va stolta över vad vi har gjort för tydligen är det väldigt många bland de som skriver i år som håller en rätt låg standard på sina uppsatser. Men de tyckte vår såg riktigt bra ut och om vi jobbar på bra nu med resultatet plus allt små pill som är kvar så ska vi utan problem kunna gå upp i jul så det känns skönt, för det trode ajg inte för några veckor sen men det kräver att både P och jag arbetar på massor nu så hoppas hon kommer göra det.........

Jag tror jag har en mus mellan benen......

Jonas och jag ska flyga hem från Laholm med katterna (men det blir nog sista gången vi är kunder hos SAS fy 17 så fula de är). Men hur som helst så har de bestämmelser för hur burarna ska vara så vi kunde inte ta den bur vi hade tänkt ha då den var för stor enligt deras mått (hade tänkt ha dem båda i en större bur vi skulle ha fått låna).


Så vi fick snällt ge oss ut på bur jakt, kollade först på ÖB men den buren de hade var visserligen okej men Lakrits hade växt ur den fort så det kändes onödigt , så han har fått samma modell på sin rese bur som Clawdia. Den fungerar ju bra till henne så då lär ju han med det tids nog i alla fall. Jag har inte prövat mer än när vi åkte hem med honom och då låga han så fint så precis som Clawdia brukar göra =)


Så när vi va på vår bur jakt så kom jag på att jag köpte Clawdias bur med Karro och Jenny på granngården så vi åkte dit inte långt dit från ÖB. Och järnvägsmuseet ligger ju där och efter som jag aldrig varit där och Jonas inte hade varit där på typ 15 år så gick vi dit. Det va MYCKET större än va jag hade trott. Men det var kul att ha sett det i alla fall. Nu behöver jag inte fundera på det längre, jag har sagt sen jag flyttade hit ungefär att det skulle va kul att åka dit.    


Clawdia och Lakrits har funnit varandra bra de är så söta ihop =)

De busar med varandra leker med bollar och små bråkar men det ser mer ut att va på skoj. Vi blev så snopna här en kväll ni hörde konstiga ljud då vi lagt oss och tände ljuset för att se vad det var då låg de och slickade varandra i samma korg så nu mera ligger de där ihop på kvällarna, men lakrits ska få en egen korg han kommer snart att bli för stor att dela korg med "syrran" .


De sitter här och tvättar varandra nu och Clawdia är precis som vanligt igen bara mer busig =)

Men det ser jag bara som nått bra, en katt som busar och leker mår ju bra. Men Lakrits är ändå snäppet värre när det gäller att busa han har fattat alla leksaker som inte Clawdia har förstått hihi

Och möss och sånt är bara sååååå kul i hans ögon och bollar ska vi inte tala om de tar han i munnen och går runt med den lekar han lite tar upp den går till nästa rum leker lite där sen tar han den i munnen igen och går vidare med sin boll.


Någon av dem gav oss ett gott skratt för två kvällar sen, misstänker dock Lakrits =)

Jag hade lagt mej och legat i sängen en stund när jag känner nått mellan benen som kändes väldigt mysko, så jag kände efter och sa till Jonas jag tror jag har en mus mellan benen! Ja dummer det är klart du har va det svar jag fick. Men jag fiskade fram en av katternas leksaks mus, hur den nu hamnat under täcket i min säng hehe dessa små busfrön de är så goa så.


Riktigt kul att se att de fungerar så bra tillsammans hade inte kunnat gå bättre det här =)

image85
*gäsp*  det är jobbigt att vara katt ibland

image86

image87
bra med någon som kan hjälpa till och tvätta en =)

image88
Här ligger vi och spanar på er matte och husse, Lakrits är så liten jämfört med Clawdia.


Ny bäbis i familjen nu

Nu har vi fått nytillskott i familjen =)


Igår flyttade lakrits hem till oss han är en liten katt kille på 12 veckor som bara är sååååå söt man kan ju äta upp honom och han är så liten, jämför man honom med Clawdia så är han inget alls ju.


Men skenet bedrar där, de första timmarna var det Clawdia som var den som gick och fräste och morrade argt.

Lakrits var sten tuff och bara satte sig framför henne meddans hon morrade och kollade upp sött på henne.


Men efter ett tag hade vi helt plötsligt ombytta roller och det var lakrits som va den som gick o morrade och va kaxig och det är han fortfarande jösses vilken katt han sätter sig i respekt med en gång verkligen.


Han leker och står i som alla kattungar ska göra, ett riktigt busfrö har vi fått, och det blev inte mycket sömn i natt vakande flera gånger av honom men det är väl normalt när man har små barn =)

Han vänjer sig snart hoppas jag och Clawdia med..... de får 2-3 veckor är de inte mera vänner då så måste han nog flytta för det är ju Clawdia som va här först han måste ju va snäll mot henne just nu jagar han bort henne från hennes korg och sovplatser och det gillar jag inte riktigt om man säger så.....

Men han ska få en egen korg så snart som möjligt.


Ett riktigt litet charmtroll är han i alla fall.


Idag va jag och Jonas ute och orienterade i Hemlingby  det gick ganska bra Jonas hade gjort en bana som vi gick tillsammans, han  hjälpte mej lite o passa in kartan rätt men gjorde det mesta själv så nästa gång får han inte hjälpa mej så ska jag ficka det själv annars kommer jag va så osäker när jag ska gå själv att det inte blir bra...

image79
Här säger jag och min stora syster hej till varandra..


image80
jag har fullt upp just nu hinner inte stanna och prata jag måste undersöka var jag har hamnat  med alla vrår och konstiga ställen =)

image81
Tja mitt namn är lakrits och jag tränar på min kariär som linslus ;-) vist är jag sööööööttt ? =D

image82
jag och min snälla husse han busar massor med mej, fast här är han upptagen med att prata i telefon med nån han kanske ringer och beställer en massa kattgodis? =)

image83
Men det går utmärkt att leka själv med =) Jag skullar runt som en tokstolle säger matte men jag har ju så mycket spring i tassarna som jag båste bli av med.

image84
men finns ju en kompis till här att busa med förutom husse och matte, men här är det lite syskonkärlek som gäller vi bråkar lite fast matte säger att vi inte får bråka....


så här är lite bilder på vår sötis kommer garanterat mera med tiden =D