Uppdatering

Har mailat examinatorn nu fick precis klartecken av vår handledare, underbart  det innebär att när min familj kommit i morgon och det är tid för examen så kan jag verkligen känna att det inte finns något mer som ligger som ska fixas om inte examinatorn har nått sen. Men de tvivlar jag på då borde det redan ha kommit upp från vår handledare, men vi får väl se........

Karro stackarn har ju haft en massa krångel med hig så hon är inte så är inte allt för lycklig på dem just nu men det ordnar sig gumman ska du se.

Men det är i alla fall otroligt skönt att vara klar så här långt nu är det värsta över och bara publiceringen i DIVA kvar. Alla uppsatser kommer läggas ut på nätet i någon elektronisk databas.

Så nu känns det VERKLIGEN bra inför i morgon *ler lyckligt*

Longe time no see.......... I am back in business!

Nu har både Karro och AM påtalat att jag MÅSTE blogga.


Så jag antar det är dags att ta mig i kragen och blogga jag har ju bara en massa bra saker att komma med så borde ju egentligen ha bloggat om det för länge sen.


Men ärligt talat har jag inte haft det minsta lust att blogga, jag har helt enkelt varit för trött och haft fult upp med att klara av allt annat att bloggandet inte direkt varit prioriterat mitt i all uppsats kaos.


Jag har fåt jobb!!!!! Japp det är sant på en förskola i Hovsjö i Södertälje så den 7 jan 2008 börjar jag mitt första riktiga jobb det känns helt fantastiskt och lite overkligt trots att det är så nära nu. Att jag skulle få jobb redan innan utbildningen var avslutad det hade jag nog bara kunnat drömma om men här är jag, med ett jobb! Ett bra jobb med en riktigt bra lön för att vara som förskollärare fick bara 500 kr mindre en vad jag krävde så jag är hel nöjd.


Vi har också fått en jätte fin lägenhet i Södertälje på 88 kvm och vet du vad det bästa är? Nej svaret är inte leksaker från BR ;-)

Det är at lägenheten har diskmaskin OCH tvättmaskin hehe jag vet jag är fånig men har man handdiskat i snart 4 år och sprungit fram och tillbaka mellan tvättstugan och bokat tvättider och passat dem och inte kunnat tvätta när man vill och behöver. Nu är det bara att slänga in en

maskin när det behövs så är det klart, underbart!


I morgon är det dagen D då är det nämligen examensceremonin och min familj och Britt kommer hemifrån, från söderhamn kommer Jonas mamma och pappa, syster och hans mormor och morfar så vi blir några stycken hade även bjudit AM och hennes familj men AM har lunginflammation stackaren jag hoppas hon hinner krya på sig till jul i alla fall för det är inte alls kul med sånt. Det ska hur som helst bli jätte kul att alla kommer, blir första gången som våra familjer träffas samtidigt. Mamma och pappa har träffat Jonas föräldrar korta stunder (pappa har nog bara träffat båda men mamma har bara träffat hans mamma).

De tar med sig mat från Erlandsson hemma muns =) och Champange ännu bättre ;-) tur man har en pappa som kan sånt där. De vill verkligen att det här ska bli bra för mej.


Uppsatsen har gått jätte bra vi fick ganska lite kritik av examinatorn det största var sammanfattningen på uppsatsen och lite i referenslistan men det tog bara några timmar att fixa. När det va gjort fick vi lite små ändringar av handledaren att fixa men det gjorde jag på mindre en tio min så det va fort gjort. Hon sa att hon tror vi kommer att bli mycket nöjde med ECTS-betyget och att vi gjort ett riktigt bra examensarbete så det känns riktigt riktigt bra. Just nu väntar vi bara på att få det sista OK så vi kan maila uppsatsen till examinatorn så det här blir klart sen, vill ha det klart innan jul ju!   


Kommer mer uppdateringar antingen i morgon eller nere från Laholm då vi åker dit på måndag för julfirande.