Utmanad

Jag lovade ju att anta karros (http://karolinaakerblom.blogspot.com/) utmaning med 7 sanningar så här kommer de.


1.
Jag blev som liten väldigt skrämd av en grävskopa och den fobin sitter hur gärna jag än vill erkänna det fortfarande i mej, idag kan jag gå förbi en grävskopa utan att få panik men jag går fort och försöker tänka på nått annat då det är obehagligt. Tidigare var det helt omöjligt då tog jag en omväg för att slippa gå förbi.....

2  .
Jag älskar film, men det finns en film du aldrig någonsin kommer få att se mej titta på igen och det är landet från längesen filmerna. Så den när jag gick på lågstadiet i skolan och lipade ögonen ur mej oj oj så kul klaskamraterna hade och jag skämdes. Jag är en lipsill när jag ser på film så enkelt är det.


3.

jag har datum noja och går igenom vårt kylskåp ofta för att slänga bort allt som har gått ut. Om nått har blivit mögligt får jag nästan panik det är så fruktansvärt äckligt.


4.

Jag har en förmåga att analysera sönder saker och när jag tänker på något så planerar jag ofta flera år fram i tiden. Min sambo kan bli lite tokig på mej för det ibland. Blir sån när jag rycks med av nått.


5.

Jag hatar mitt hår och ägnar mycket tid på morgonen att få det som jag vill.


6.

Jag har alltid höga krav på mej själv att lyckas och det har lett till magsår och en mage som är super känslig för stress idag. Har varit så sen i åk 7.  Är en överambitiös person som vill mycket med livet.


7.

Jag har en otrolig förmåga att köpa hem MASSOR med böcker då jag älskar att läsa. Problemet är bara att jag inte har haft tid eller ork på sista tiden att läsa så just nu skulle jag tippa att jag har ca 10 olästa böcker och bokrean börjar på tisdag, vilket innebär att jag vet att jag kommer att köpa säkert lika många till då jag älskar att gå på bokrean så jag kommer att ha massor med olästa böcker att plöja mej igenom nu den närmaste tiden.



Härmed utmanar jag Jonas :  
http://jonassundberg.blogg.se/

vilken slarva jag är, värre än alfons åberg med ska bara......sen bloggar jag

Nu har jag slarvat IGEN! Jag vet jag är fullkomligt hopplös på att uppdatera bloggen men nu råder det bot och bättring på den fronten. Ska försöka blogga oftare framöver.


Det har hänt massor som vanligt innan jag tar mej tid att skriva här men en kort resumé kommer här. Jonas har som ni kanske vet varit i Thailand och haft det bra. Jag är inte alls avundsjuk på dem =) Hade gärna följt med men nu fick de åka som familj på semester en sist gång för en sån här resa lär de nog aldrig göra om igen.

Då blir det i så fall Jonas och jag som reser. Det var fruktansvärt tomt utan honom även om vi pratade på msn varje kväll (nästan) så kändes han så fruktansvärt långt borta och jag har känt mej väldigt ensam men nu är han som tur är hemma och han har skämt bort mej massor jag fick massor med saker han hade med sig 11 olika påsar med saker åt mej och i de låg de flera saker än en så jag vart lite chokad hade sagt åt honom att jag blev glad om jag fick en eller två saker men han köpte massor med fina saker. Han förvånade mej verkligen med att ha köpt jätte fina saker till vår nya lägenhet viste att han har bra smak men att han tänkt så medvetet på hur vi ska ha det förvånade mej att han gjort så bra val kunde inte ha valt bättre själv. Han hade köpt två jätte fina lampor, ett fint draperi och fina överdrag till kuddar att ha på sängen. Han har nämligen planerat att inreda vårt nya sovrum i thailändsstil.


Så i alla hjärtans dag present fick han en tavla som föreställer ett par stenar med dimma mellan ser lugn och avslappnade ut. För att passa in i hans tema, det var en bra ide av honom så jag ville uppmuntra den och visa att jag tyckte om hans förslag. Jag fick ett raff sett som köpt i thailand, inte illa det heller.


Har varit uppe i Gävle nu två helger och flytt packat och har precis kommit hem (förvirrat just nu har 4 hemma Laholm, Söderhamn, Gävle och Södertälje) Och nu har vi packat allt OCH städat så det är bara golven kvar att städa och att torka ur kyl och frys (har avfrostat frysen idag men får torka ur den när vi flyttar). Så jag tycker faktiskt att vi varit riktigt duktiga som fixat allt så effektivt så nu slipper vi åka tillbaka för att flyttstäda efter flytten och det är jätte skönt nu kan vi fixa allt utom att lämna in nycklarna den dagen, perfekt.


Vi hade Jonas GPS som han fått frå jobbet när vi körde upp och de va ju driekt livsfarlig och uppmuntrade till både olagligheter och saker som hade varit = självmord flera gånger, så därför har jag till jonas stora förskräckelse konstaterat att GPS inte alls står för Global Positioning System utan för Galen, Panikslagen och SJälvmordsbenägen annars va den jääte bra att ha =) 

Han har fått en massa instrumet från jobbet som har bara var tvungen att testa i helgen väger ju massor men han hade kul i alla fall....medans jag packade ;-)

Så nästa helg får vi faktiskt ta det lugnt med vi funderar på att åka in till Stockholm och shoppa lite eller så åker vi upp till Söderhamn men det lutar mest åt Stockholm så vi får mysa och ta det lugnt ihop behöver det efter allt som varigt.


Jobbet rullar på kan inte fatta att jag jobbat så länge som jag har gjort. Men jag trivs jätte bra och håller på med en massa olika projekt just nu. Vi viker fåglar och hänger upp i en gren i taket, vi har pippi Långstrump tema och det riktigt sprudlar kreativitet om mej det är jätte roligt!! I torsdags satt en av flickorna när vi höll på att måla och så sa hon oh Emma det är så roligt med dej, för du gör så mycket roliga saker med oss!


Jag bara hoppas att det alltid kommer vara så och att det inte är för att jag är ny och full med idéer att testa som jag är så här, jag vill alltid vara en sån här kreativ fröken bara rädd att man fastnar i nått vane mönster efter några år men vi får väl se hur det blir.


Men nu vart de en jätte lång blogg igen måst verkligen bättra till mej.

Har blivit utmanad av Karro med att berätta 7 sanningar om mej själv http://karolinaakerblom.blogspot.com/

Och det kommer under de närmaste dagarna om Internet är på samma humör som jag.