brist på fantasi i kväll, kommer inte på nån rubrik just nu

Pust vilken dag !

I morse så skulle vi redovisa vårt rollspel om regementet och 1940-talet i Gävle/Sverige.

Det gick fel och va katastrof typ innan vi kom igång. Det började med att Lottauniformen jag skulle ha på mig va jätte stor, det va inte lönt jag prövade den en gång för den va så stor. Så jag och en annan i gruppen som kunde ha den vi bytte roller. Så fick snabbt läsa in en ny roll, så bytte vi om till uniformerna och så gick jag och K för att hämta projektorn till power pointen som jag var om bokade för två (!!) veckor sen. Men de hade strulat till det så den projektor de bokat åt oss va borta och de viste inte var. De andra va bokade hela dagen, så de fick springa efter en reserv projektor, då va vi 15 min sena med lektionen redan.


Sen kronglade det naturligtvis med att få igång det hela, när vi började närma oss en lösning så upptäcker vi att vi är inlåsta i salen då dörren gått i baklås ! Det va nått glapp i kontakten till dörren men de kunde öppna från utsidan så det löste sig rätt fort som tur var, även om det va lite snopet det får vi erkänna.


Rollspelet i övrigt gick okej inte jätte lyckat, men jag vet inte om jag bryr mej vi gjorde vårt bästa i alla fall. Sen fick vi en uppgift av vår mongo lärare ( ursäkta uttrycket, men jag är bara något sur på människan) som ska in på fredag !  varför fick vi inte den innan ??????? Blä !

Sen  har jag faktiskt inte gjort så mycket mer idag , jag har umgåtts med J sen jag kom hem fram tills han gav sig av till tåget, han skulle hem och jobba lite. Kan ni fatta hur jag ska överleva ända tills på tisdag eller onsdag innan vi ses igen för det gör inte jag =(

 kommer ju sakna honom jätte mycket till dess !  Det är ju nästan en hel vecka ! Får man va borta så länge? Jag tvivlar på det

Vi har lämnat in alla papper om att vi tar lägenheten och att vi säger upp våra lägenheter, så nu är allt klart bara att flytta kvar nu då, ingen återvändo =)

Vi får tillträde till den nya lägenheten en vecka innan vi måste va ute ur våra gamla lägenheter så det är perfekt ! Då kan vi flytta lite nu och då under veckan och behöver ju inte packa ner lika mycket i kartonger osv. så det kommer verkligen bli toppen !

Jag längtar men tiden fram dit kommer gå fort ändå, en månad är ju inte nått alls.

Ha en skön kväll och tänk på mig som sitter och pluggar (japp ska börja nu, bättre sent än aldrig)

uniform igen

uniform igen


leker militär eller nått........

leker militär eller nått........


en månad.......

Idag va jag och J och sa ja till den nya lägeheten, så nu ska vi bara säga upp våra nuvarande lägenheter så är det bara själva flytten kvar sen. Vi flyttar ihop den första november.
det ska bli jätte kul och spänande. men edt känns verkligen het rätt så jag är inte orolig för att det inte kommer fungera.

idag va jag i skolan och hämtade en uniform till redovisningen vi ska ha i skolan på onsdag. jag ska lägga in bilder strax så ni får se hur jag såg ut i den. Jag kännde mej något löjlig i uniformen om jag ska va ärlig, och de väger ju jätte mycket ! förvånad, stackars de som gör lumpen och springer runt i sånna var dag. jag lånade bara en uniforn i fall att den lotta uniform jag ska få låna av en kompis inte passar. men blir säkert bra.
Fast folk glodde lite när jag gick hem med kläderna , jag hade dem i en svart soppåse som jag hade på axlen folk undrade om jag kom med julklappar redan.
sen mötte jag min granne på bussen (kläderna va så tunga, så va tvungen att åka buss hem idag) så fick jag en lång utläggning om varför han va 34 år och oskuld...........vet inte riktigt hur jag jämt !!! ska lyckas hamna i sånna udda samtal med folk jag knappt känner. Han babbla nått om sin kristna tro och en sida på nätet där han tydligen dejtar en massa tjejenån kristen  dejting sida sjunde himelen hette den vist.
ja han va mysko i alla fall men han är trevlig och tydligen har han sätt mig på väg till J flera gånger så han tyckte det va kul jag träffat nån va han nu hade med det att göra. Har bara pratat med honom 3-4 gånger innan.

ja det va min dag så långt, nu väntar jag bara på att J ska behaga komma hem nån gång.
ha en skön kväll !

sista bilden för idag

sista bilden för idag


maja

maja

min maja,  vilken konstig typ det där är, tycks hon tänka........

min älskling i skogen

79007-5

flera av er har varit nyfikna på hur J ser ut, och här är han ute i skogen
*puss*

fler bilder

ny frisyr igen

här är en till bild, japp så här ser jag ut nu för tiden då =)

Här kommer lite blandade bilder

Ny frisyr
Här är min nya frisyr !! så skönt med kort hår !


blev två inlägg idag

jag läste den här artiklen på expressens nät tidning för nån dag sen och jag och va kan jag säga mer än stackars stackars igelkott =(  vissa personer är inte helt friska

Han hade sex med en igelkott
En 35-årig serbisk man tröttnade på att få för tidig utlösning och fick rådet att ha sex med en igelkott.
Aj.


Zoran Nikolovic, 35, från Belgrad har i serbisk media berättat att han gick till en häxdoktor för att lösa sitt problem med för tidig utlösning en gång för alla.
Rådet var att ha sex med en igelkott.
Men igelkottar har taggar.
Och 35-åringen fick uppsöka sjukhus för att operera ut igelkottens taggar ur sin sargade penis.
En talesman för sjukhuset säger:
- Djuret klarade sig fint men patienten drabbades ganska hårt. Vi har lyckats att åtgärda skadan på mannens penis.

Av MATTIAS EK[email protected]

Publicerad:
http://expressen.se/index.jsp?a=686147


2006-09-16 20:23

Jag har lite nya kort på maja med som jag ska försöka att lägga in med

är kanske sambo snart.....

Här kommer en ny blogg på order från J han va nyfiken på en ny blogg, så är väl bäst han får som han vill =)


Vad har hänt för kul då i mitt liv sen sist då?

I söndags var jag och J i Borlänge för att han skulle tävla, fäbodaloppet tror jag det hette…..

J kom och hämtade mig så gav vi oss av, han va jätte duktig, så stolt över honom. Han slog sig visserligen blodig när han va ute och sprang men han klarade sig som tur va utan nått mer än skrapsår och det läker ju. Sen åkte vi in till ett köpcentrum som hette kupolen och gick där en stund, vi köpte inte så mycket det blev bara en paj kokbok till mej.

Sen åkte vi hem till Gävle, gick och röstade ihop, det är ju ett måste. Efter det gick vi och handlade mat sen va det hem och laga mat. Sen gjorde jag en äppelpaj senare på kvällen så vi fick lite sött i oss.


 

På kvällen låg  J och jag och pratade lite hemma hos mig, då började vi diskutera om vi skulle flyta ihop. Vi är ju ändå tillsammans den största delen av tiden så det skulle vara mycket smidigare ur flera perspektiv inte minst det ekonomiska. VI kände båda att det va en tanke som vi gillade och nått vi vill göra, det känns rätt bara. J känns verkligen som en person jag skulle kunna leva ihop med utan att bli galen på. Och jag vill vara nära honom, jag älskar honom. Våra föräldrar blev väldigt förvånade över vårt beslut ( är inte 100 % klart i nu läget vi ska tacka ja till lägenheten senast på mån så får se hur det blir….) men de menar samtidigt att det är vårt beslut och så länge vi är säkra på vad vi gör så. Och som mamma sa till mig idag att om vi klarar av det här nu, då kommer vårt förhållande klara av allt. Jag tror verkligen att det kommer göra det med jag är faktiskt inte alls orolig för att det inte kommer hålla. Det ända som oroar mig just nu är hur jag ska få plats med alla mina kläder, det blir att sortera sen får vi väl se om vi kan komma på nått bra, får väl bli en tur till IKEA, dit lär vi nog behöva åka i alla fall .

Det är spännande, underbart och lite läskigt på samma gång. Men det känns inte som vi tagit fel beslut alls.


 

På måndagen gick vi tillsammans till skolan. När jag va klar o skulle gå hem sms:a  J och undra om jag va klar och om vi skulle ha följe hem. Då föreslog jag att vi skulle gå till kåren för att kolla bostadsläget, vi trodde vi hade tre månaders uppsägningstid så då tyckte jag att det va smart att va ute i tid. Nu visade det sig att det bara var en månad så det gick undan mer än vad vi trott. Vi ställde oss i bostads kön och då fick vi med en gång fyra lägenheter att titta på så det gjorde vi och vi va helt överens om vilken vi ville ha. Så nu har vi tills på måndag på oss att lämna besked om vi ska ta den. Det lutar väl åt det, men jag vill prata med J ordentligt en gång till innan vi tar den så vi båda här helt överens.


 

Det är lite lustigt hur bostadsmarknaden kan skilja sig i olika delar av landet när man tänker efter. För oss gick det ju jätte fort och det finns flera lediga lägenheter här i stan. Men för min tvillingsyster och hennes fästman A så har de försökt få tag på en lägenhet hemma i Laholm mer än 6 månader nu utan att lyckas och bor därför som inneboende hos mina föräldrar, vilket de naturligtvis inte vill. Hade önskat att de kunde hitta nått snart de med. De skulle de behöva, få stå på egna ben och allt sånt.


 

Men vem vet kanske va det meningen att det skulle gå så fort för mej och J vad vet jag, vi får se i framtiden vad som händer och sker men det känns som den framtiden är väldigt ljus helt klart.        

 

    

vardags lyx

Nu har jag verkligen skämt bort mig själv igen, vardags lyx är viktigt det med.

Jag fick ett ryck och bestämde i torsdags eller egentligen va det i onsdags natt/kväll när jag var hos J för att klippa av mig håret. Jag har lekt med tanken ganska länge nu och jag vet inte varför jag kände att det va läge nu riktigt. Men det va det, jag behövde en förändring. Så jag gick ner på stan efter skolan när jag pratat lite med K om att klippa mig, men hon va lite nyfiken på hur det kommer bli, får väl se vad hon tycker på onsdag….


Jag hade velat klippa av mig rätt mycket hår, ville ha en lätt skött frisyr. Men frisören stoppade mig ( som tur var, med en varning om att det skulle bli för tantigt om jag hade för kort och en boll om jag hade det lite halv långt typ vid öronen) så nu är det strax ovan för axlarna, klippte av ca 2 dm så det är en stor förändring i alla fall och det är underbart, även om det just nu känns som om jag inte har nått hår alls kvar. Jätte ovant, som vanligt när jag klipper mig första gången på ett nytt ställe så ställer mitt hår till med lite rabalder bland frisörerna på stället (jag gick till Hair city i gallerian nian i Gävle, jätte bra ! dem kan jag varmt rekommendera) men hon som klippte mig va helt chokad över hur tjockt hår jag har, hon sa att hon aldrig träffat någon med så tjockt hår, och de hade inte de andra frisörerna heller (jag va den ända kunden där så de kom fram och prata lite).

J blev väldigt förvånad när han såg mig, han tyckte inte det såg ut som jag och att jag var olik mig. Men sen fick jag inte sätta upp håret för honom för han tyckte det va så fint utsläppt =)

Så han hade lite svårt att hålla fingrarna borta, han är så söt. Så det känns bara bra.


När jag klippt mig klart så sprang jag en stund på stan, jag hade lite små ärenden jag skulle fixa. Jag köpte en ny tröja, ett manikyrsätt, en födelsedags present till J han fyller år den 2/10 så är ju inte långt kvar sen hitta jag en sak jag tyckte passa honom som va bättre än mamma och E s förslag, de tyckte jag skulle köpa sting kalsonger åt honom. Jag tror inte han skulle ha uppskattat det dock. Hmm vad blev det mer? Tror inte det va nått mer, jag skulle köpte lite till men det hittade jag inte och sen får man ju tänka lite ekonomiskt med så tar de nästa månad. Inga stora utgifter men en klippning kostar ju ändå en del och så ska jag till tandläkaren på tisdag och har köpt stövlarna. Men så farlig tycker jag inte jag har varit ändå.

J åkte hem till söderhamn idag skulle låna sin mammas bil för han ska på orienteringstävling i morgon (söndag 17/9-06), och när vi pratades vid nu så undrade han om jag ville följa med honom och kolla på. Han ska tävla i Borlänge, så han tyckte att vi kunde åka och shoppa lite efter att han tävlat. Hur många killar säger det frivilligt =) pappa får man nästan använda våld för att få med till affärerna och då gnäller han bara och vill hem. J är kanske inte så förtjust i att shoppa men han gör det för min skull, vilken kille!


Så det blev hastiga planer för morgon dagen, men vi ska va hemma i Gävle i tid i alla fall så vi hinner rösta på eftermiddagen eller kvällen (de har ju öppet till 22.00) så det ska vi säkert hinna med när vi kommer hem, för rösta det är ju tvunget det kan man bara inte missa.

Men det ska bli kul att få se den orienterings delen av J s liv med. Det är ju något som är viktigt för honom, han har hållit på med sen han var 11 år. Men det roligaste är väl att han vill ha med mig, hade han inte varit intresserad hade han ju aldrig frågat.
 

Jag hoppas att ni alla har en underbar helg och njuter av det vackra väder som vi har just nu

Många kramar !    

               


Är på ett väldigt bra humör idag

Idag är jag på ett strålande humör, trots att J såg till att jag  fick gå upp 6 i morse. tror nog jag kan förlåta honom för det ;=)


Vi åkte hem till hans mamma i måndags kväll, det va ganska nervöst innan måste jag säga eftersom J och jag inte träffats så länge. Men hans mamma va verkligen trevlig och lätt att prata med. Så det va inga problem alls, det va verkligen kul. Jag tror J tyckte det va skönt med att vi kom överens, det sa han i alla fall fast tror nog att han tyckte vi pratade lite för mycket. Va nog lite orolig för vad hans mamma sa när hon och jag va själva men hon skötte sig, berättade inga pinsamheter om honom. Bara en historia om hur han sprang i mål utan skor under en tävling för att skosnörena gick upp och det va ju inte nått.  

Så det har varit några riktigt bra dagar, jag vet inte vad det är med J men han får mej att må så otroligt bra, och jag tycker så mycket om honom och vill bara ha honom nära, det är på ett helt nytt sätt den här gången det känns liksom rätt på nått sätt.

J sa att han älskar mig för första gången i går, vist har det gått fort det har gått väldigt fort, men jag känner på samma sätt och då spelar inte tiden nån större roll. Det är bara att njuta av att ha träffat en så underbar kille och vårda det vi har på bästa sätt. Men det måste jag säga att han gör, verkligen. 

J visade mig Söderhamn vi gick runt stan lite och upp på nått berg med ett torn på och titta men det va igenbommat, östra berget tror jag det hette. Sen gick vi ner mot staden och strosade runt lite. J vet att jag letar efter stövlar så han ( ja tjejer HAN ) föreslog att vi skulle gå in i en skoaffär vi gick förbi, jag hade inte sagt nått. Och sen satt han snällt och vänta meddans jag kollade runt och prövade lite stövlar. Sen fick han va smakråd när jag inte kunde bestämma mig om jag ville ha den stövel jag hitta i svart eller brunt ( det blev svart) och kom med bra råd för att va kille, blev lite imponerad av dej älskling  

I tisdags kväll skulle J tävla det va därför vi åkte till söderhamn, han brukar orientera men det här va en löpartävling, borg loppet de skulle springa 6 km. Så vi åkte dit alltihop ( jag, J och hans mamma). Men väl där blev vi halvt uppätna av mygg/knott. Det va hemskt de var verkligen överallt !!!! Har jag ine sagt det innan så säger jag det nu, jag HATAR mygg och knott ! urs…. Så vi åkte hem till dem igen för att hämta mygg medel och då blev det i alla fall uthärdligt även om jag fick flera bett =(Men det va roligt att vara med och titta på, fick ju agera lite hejarklack när han kom inom syn och hör håll, klart man måste peppa på sin älskling ju =) 

Han gjorde ett bra jobb han kom 6 tror jag det va eller 5 blev osäker nu, ja nått av de, så han fick en kylväska, inte helt fel. Vi missade när han startade jag och hans mamma vi gick och ficka och kom en min efter att start gått, men det kommer ju förhoppningsvis fler tillfällen. Sen stod vi och pratade medan vi väntade på att de skulle gå i mål, det tog 23 min för J att ta sig runt de 6 km, va stolt över honom. Hade inte orkat halva vägen jag och definitivt inte i deras tempo för det va högt !  

Nä , nu ska jag fixa lite hemma innan J kommer ska bjuda på middag, han bjöd mig på lunch idag så rätt får va rätt ju =) nej men det är bara mysigt 

Ha en trevlig kväll !!       

lite närvöst nu

Blir en lite kort blogg idag för har inte hänt så väsrt mycket än idag.

Vaknade med väldigt trevligt och otroligt sött sälskap i morse, J sov över hos mig i natt vi skulle ju båda upp till skolan så det gjorde inte så mycket då tyckte vi. och det är alltid mysigt at ha honom nära.

sen va det skolan som gälde fast vi va snabbt klara så vi kunde gå hem för att fortsetta plugga hemma, tror dock vi ska tala tyst om hur det gick, men jag har ju hela veckan och helgen till att kunna plugga så det ska nog gå bra, tvivlar inte men lite stessad är jag allt. K som är så duktig hon har ju jobbat på som en tok idag men hon ska iofs åka hem till åland i helgen och kan inte plugga då så hinner säkert i kapp.

Sen pratade jag lite med älsklingen ( J ) på msn ja han har äntligen fått igång sin dator =)
och då sa han att han skulle åka hem till söderhamn för at va med i en orienteringstävling som ska gå i morgon (tis) men att han tyckte det va synd att åka i från mig. Det va det ju med.......... men sen frågade han rätt som det var om jag ville följa med honom hem, först blev jag lite tveksam, det är ju så nytt mellan oss än allt går så fort. Men sen tänkte jag en gång till och det kan ju bara vara roligt även om jag är närvös nu för att träffa hans mamma, men kommer säkert gå bra första gången är ju alltid värst. 
Att han ville att jag skulle följa med honom hem är ju bara ett gott tecken på att han vill träffas mer och kanske att det blir mer seriöst, så det känns bra.  Har redan förvarnat honom om att han kommer få träffa min mamma när hon kommer 20 okt till 25 okt hon är ju väldigt nyfiken på honom hon med =)


jag kommer hem igen antingen tis kväll eller ons morgon så vi hörs snart igen 

ha en trevlig kväll, för det tänker jag ha
hoppas hon gillar mig nu bara =) 

   


Tur det finns några bra killar i alla fall......

Igår efter att J hade gått hem en stund på dagen så hamnade jag här vid datorn (förvånad någon?)
då pratade jag en stund med K hon va nere  eftersom det inte fanns någon att prata med o killen inte hade tid. Jag som har haft distans förhållande jag vet mycket väl vad hon pratar om, man längtar efter någon hela dagen och hoppas de ska ringa eller komma Online på datorn men de gör inte det utan är upptagen med en massa annat då är det lätt att känna sig åsidosatt och så längtar man bara ännu mera. Så jag försökte va positiv och uppmuntrande som man ju ska va som en förstående vän =) 
rätt som det va så säger hon att Emma vet du vad nu har du gjort mej glad igen ! tack, tack !
Hihi då blir man lika glad själv alltid roligt att kunna glädja andra ju.

För att citera henne  ” Nu på eftermiddagen pratade en stund med J på msn och då kändes det lite bättre men min räddning idag var faktiskt Em, som på nåt sätt lyckades pigga upp mig och nu är jag faktiskt på riktigt bra humör igen! Vet inte vad du gjorde vännen, men tack!”  

ler, det är ju inte fel att få höra sånt, behövde nog det idag få nu är det mitt humör som åkt ner drastiskt. Jag vet inte riktigt vad det är men det beror nog på ett mail som R skickade i går kväll (fick det precis) hur kan killar va såna puckade idioter ibland???? Jag förstår att han kanske inte vill ha någon kontakt med mig nu när det är över mellan oss, och det är kanske det bästa på sätt och vis med att vi aldrig hörs av igen. För jag vill inte ha honom tillbaka jag har träffat J nu ju och jag har inga planer på att äventyra det, det tycker jag om honom alldeles för mycket för att göra. Men R är så korkad, han tycker det är mitt fel att han hamnade i koma o nästan dog bara för att jag berättade om J men herre gud det är ju snart fyra månader sen vi gjorde slut ! Livet måste ju gå vidare och va hade han trott att jag skulle va nunna resten av livet bara för att han inte fattade vilken tjej han gick miste om?  

Han sa att han begick sitt livs största misstag när han dumpade mig men urs va sakerna har gått fel sen dess, ja jag har försökt vara rak och ärlig med att vad jag kände. Och att det sen inte va det han ville höra är ju inte mitt fel. Nej nu får det va bra det är tråkigt att vi inte kunde vara vänner men nu visade han va han ligger på för nivå så det är väl lika bra att gå åt olika håll, känns som R och jag bara förstör för varandra mer än nått annat och det va som mamma och pappa sa med att det är ju inte honom jag ska ägna mig åt och lägga min tid och energi på bara saker och de har ju som vanligt helt rätt. Finns ingen anledning att ha folk runt en som bara sårar eller som man riskerar att såra. Då är det nått fel nått som är riktig fel. Men nu är det slut med det, hade jag inte träffat J kanske saker och ting hade varit annorlunda men nu har jag ju honom i mitt liv. Det är visserligen så nytt mellan oss än så är väl förtidigt att säga nått om hur det slutar eller om vi blir ett par, men jag vet att jag hoppas det håller i alla fall, utan tvekan.  

Urs känner mig bara så irriterad just nu och jag vet inte varför vet bara att jag skulle kunna skrika just nu, jag brukar inte va sån här. Ja det går väl över jag ska väl ta tag i pluggandet nu eller nått….sen ska jag nog ut och gå en lång promenad (funderar på att börja springa, har ju aldrig gjort det innan men kan ju va bra för att få upp kondisen o är ju bra för ryggen så kan ju va värt att försöka i alla fall)

Fick den här länken av K i går, kanske svarar nått på varför killar är som de är , svarar på den strora frågan om hur killar tänker:
http://www.yttermera.se/sex_och_karlek/for_kvinnor/mans_goda_rad/hur_killar_tanker.html

 Nä !! Seriöst, nu MÅSTE jag verkligen börja plugga urs ! Jag vill inte, vill inte…… men nu har ju K varit lika över ambitiös som vanligt så måste ju göra ett bra jobb jag med. Ingen press där alls
 ;=)


Ha en fortsatt trevlig helg och en bra vecka !


Min älskling är bara så söt

I går träffades jag och J på kvällen efter att vi båda pluggat klart. vi gick ut och gick en promenad på 50 min vi gick på upptäcksfärd i sätra och jag konstaterade att sätra är stort ! Mycket större än man tror när man tänker på det.  

Sen gick vi hem till mig och myste, när vi låg och hade skönt va händer tror ni? Jo jag får näsblod, hehe så typiskt men J tar allt sånt med en axel ryckning så det är skönt, gick över snabbt i alla fall men det är lite iretterande när det händer. men anars va kvällen väldigt mysig och trevlig vi såg på film ( Adam & Eva) sen låg vi och pratade en lång stund han sov över här i natt. 

Idag va jag och J ute i valbo och shoppade lite ( han frågade själv om han fick följa med, det bådar gott) 
Stackaren jag släpade med honom in i de flesta butiker idag och han följde snällt med. hehe jag får väl ta hand om honom sen va riktigt snäll och go ( fgast det är jag ju jämt iofs). Vi sprang i en massa skoaffärer men jag hittade inga stövlar jag ville ha där heller =( eller jo det gjorde jag fast jag lägger över 1000 kr på ett par stövlar det har jag inte råd med. Jag fattar inte  att det ska va så svårt att hitta ett par stövlar som är enkla i modellen och lagom hög klack det är det jag vill ha och det finns inte ! eller så är det ett rån.
Så det enda jag kom hem med va galgar hehe nog fösta gången jag inte shoppat mer där ute. 
Fick veta att J fyller år snart den 2 okt så nu får jag börja fundera på en present till honom, killar är så svåra att komma på nått bra till och sen har jag ju inte kännt honom så länge så det försvårar det lite, men jag har ju tid på mig så nått ska jag allt komma på. Men har nån nått tips så får ni gärna komma med dem =D

Nu har vi varit hemma från IKEA en stund J borde höra av sig snart han skulle bara äta o träna så ska vi ses igen i kväll. så får vi se vad som händer och va vi gör.


Jag pratade lite med K på msn nu stackaren hon sitter och saknar sin pojkvän på åland, jag förstår henne det är jobbigt att sakna och längta efter den man älskar och veta att det dröjer innan man kan ses. Jag har ju haft det så under de senaste förhållande jag haft, men nu när jag träffat J så förstår jag hur mycket det betyder att träffa nån som bor närmare nån man kan träffa nästan när man vill i alla fall, och det är på ett helt annat sätt den här gången det känns helt rätt på nått sätt som jag inte riktigt kan förklara det känns bara bra. är så glad jag träffat J tänk va världen är liten ibland ( vi bor grannar, eller det är ca 500 m mellan de hus vi bor i)

Ha en trevlig kväll !!





 

suckar......

Tänk vad man kan ha tur ibland, idag skulle vi leta upp en person som arbetar på högskolan som var officer under tiden då högskolans lokaler användes som regimente. Vi ville bestämma en tid med honom för att kunna få prata med honom om hur det va att arbeta på regementet då, men nästa vecka när vi ville hade han inte tid utan han tyckte vi skulle ta det på en gång så det hela slutade med en promenad runt hela högskoleområdet där han berättade om hur det sett ut då och hur livet var för de som befann sig på området han tog även med oss till regiments parken och soldatkyrkan/soldathemmet han hade hur mycket som helst att berätta och det va jätte intressant !  sen visade han en film om hur det såg ut under regementets sista år som även hade en massa tillbaka blickar på hur det va förr, väldigt lärorik, tror vi alla kunde konstatera hur lite vi viste om hur det är i det militära, intressant.   Många tankar som dök upp jag måste fråga pappa i morgon om hur det va när han gjorde lumpen för att se om det stämmer med vad vi hört idag kanske nått vi kan använde vem vet….. 

Syrran har varit inne och läst bloggen så nu heter hon på msn : NU vet hela Gävle vilken bitch jag är!!! Jag tänker inte be om ursäkt för vad jag skrivit, det är ju sanningen, det va ju så hon sa och jag kan inte ändra det jag känner och det beror ju på att hon inte vill att jag ska komma hem det visar hon så tydligt, och det sårar mig.Jag har den här bloggen som min dagbok även om det är en öppen sådan och om det gör henne upprörd att läsa den kanske hon ska låta bli det.
Vill hon veta vad som händer i mitt liv kanske hon ska pröva att prata med mig i stället, vi har inte pratat  sen jag kom upp hit ( vilket är 14 dar sen) men jag tycker det är upp till henne det va hon som inte protesterade när jag sa att jag vet att hon hatar mig allts gör hon ju det! Och hur roligt är det då ? Har nog aldrig blivet mer sårad i hela mitt liv Matilda aldrig !  Jag tycker inte du är en bitch men jag saknar min syster nått otroligt tror inte du förstår hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag saknar att ha en syster som tycker om och bryr sig om mig. Det har jag inte idag hon är arg och sur och önskar att jag vore långt långt bort ( är jag ju med just nu……)
Jag vet inte va jag ska göra längre, jag vet att jag älskar min syster men att jag inte har nått för det. Hoppas vi hittar tillbaka till varandra en dag…………. Men just nu känns det som allt jag gör är fel i hennes ögon, kanske jag är en stor idiot som hon säger. 

 Jag va hos tandläkaren idag med har två visdomständer som bråkar med mig så nu fick jag nog och ringde igår, och fick tid idag tur =)Så de gjorde rent och sprutade in nått medel runt tänderna bedövningen gjorde ont och sen kunde jag knappt prata obehagligt.  Fick en tid igen om 14 dar för att se hur det ser ut då och är det inte bättre så tänker han dra ut visdomständerna :S Vill inte så jag tänker verkligen följa de råd jag fick på hur jag ska göra för att hålla rent så får vi se om det räcker sen……. 

Ja det va min dag det, ska snart iväg för att träffa J eller snart om en timme nått när han tränat klart han skulle höra av sig när han va duschad och klar. Det är väl allt imorgon blir det bara plugg och tvätt, J och jag kommer säkert träffas med och på lördag tänker jag utsätta honom för det stora testet jag tänker åka ut till Valbo och IKEA med honom 8 det va han som fråga om han fick följa med när jag sa jag skulle dit, kul inte många killar som skulle göra det )
Men J är en kanon kille han är en gentleman det känns som vi är väldigt lika han och jag och det är ju nått väldigt bra helt klart ! I like him alot =) 


Kramar i detta tråkiga höst väder


För att citera min mamma "Det går inte prata med henne! Hon bara sitter och ler!"

Det va ett tag sen jag skrev här nu, trodde jag skulle ha kunnat blogga mera när jag va hemma i Laholm men det blev inte så av flera orsaker bla tidsbrist och en dator som va nått så fruktansvärt seg att det va nått grymt!

 

Men det va både skönt och väldigt ledsamt att komma hem. Det va roligt att få komma hem och träffa familjen, släkten och alla vänner igen det va verkligen fullt upp. Men det va trist att syrran beter sig som hon gör, jag försöker verkligen prata med henne och umgås men hon sa rakt ut flera gånger att hon skiter i vad som händer i mitt liv och sista kvällen blev det ett jätte gräl  mellan oss för att hon inte tycker det gör nått att det finns en massa obehöriga lärare i skolan trots att de ”tar” mitt jobb eller någon annan behörig lärares jobb. Så jag fick ett utbrott och då sa jag åt henne att jag vet att hon hatar mej och inte tycker om mej och hon sa inte nått!!! Det va nog det som sårade mig mest hade väl nånstans hoppats hon skulle protestera även om jag viste det inte skulle bli så……… jag varken orkar eller vill lägga ner någon tid på att det ska bli bra mellan oss nu, hon ska inte få göra mig illa längre. Så länge hon och hennes fästman bor kvar hemma hos mina föräldrar kommer jag bara åka hem så kort jag kan och för mamma och pappas skull eftersom jag älskar dem, men inte mer än så för då kommer jag nog explodera tror jag. När de flyttat ut (snart hoppas jag för pappa och mamma orkar inte mer snart) kanske jag stannar hemma längre.


Jag hoppas verkligen att jag o syrran kan hitta tillbaka till varandra någon gång i framtiden så vi kan umgås på ett bra sätt men som det är nu är det ohållbart. Inte kul att umgås med någon som är värre än va Maja när det kommer till att ha alla taggar ut.

 

Nu har jag varit uppe i Gävle i två veckor skolan har dragit igång och det kommer nog att bli en intressant och lärorik termin förhoppningsvis =)

 

Sen har jag träffat en kille J han är jätte söt, go kille som jag verkligen vill lära känna mer. Jag trivs verkligen i hans sällskap lugn och trygg. När jag kom upp på lördagen så träffades vi på kvällen för första gången och såg på film och satt och pratade sen har vi träffats varje dag förutom nu i helgen då han va uppe hos sin familj i söderhamn och sprang en orienterings tävling, japp han gillar det hur man nu kan göra det =)   

Men det pirrar bra i magen så det här känns verkligen som en väldigt bra början.  Så just nu är jag ett stort lenade hihihi

 

Och i oktober kommer mamma och hälsar på i 5 dagar wiiiieee !!!

Det ska bli jätte kul! Andra gången hon är här nu eller tredje om man ska räkna när jag flyttade in här. Längtar !!

 

Hmm igår fick min brandvarnare ett eget liv, den började pippa hela tiden även när jag försökte ta ner den, misstänkte det va dåligt batteri i den. Men jag va för kort så jag fick inte ner den även när jag stod på en stol det va en massa sladdar som satt fast i den. Så jag ringde gavlegårdarna för att se om de kunde hjälpa mig. Och han jag pratade med lovade mig att komma lite senare på dagen, när han kom hade jag Maja uppe och gosade med henne lite han blev intresserad av henne och undrade om han fick hålla henne och det ficka han klart va gör min lilla Bata-Maja som syrran döpte om henne till då jo naturligtvis skiter hon på honom! Och det kan ju tilläggas att hon va lös i magen *suck*  ja så är det med de små liven man kan inte styra över dem, men de är lika söta för det.


 Ha en bra dag så hörs vi snart igen !