Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Var nere på öppna förskolan igår, det är vist ingen bra plats för oss numera om jag inte har hök ögon på Lisa och vad hon får i sig.
 
Förra besöket var det ju ett barn som tog på hennes kex med smuliga fingrar = hon skrek och kräktes.
 
Ïgår så var det en mamma som var snäll och erbjöd sig att hålla i Lisa under tiden jag dukade bort fikat (jag var på väg att sätta ner henne i en barnstol när hon fråga om hon fick ta Lisa den stunden vilket så klart var ok). Så jag bukade bort fikat och sen hände nått med Kajsa så hon kom och var lite ledsen trösta henne vilket gick ganska fort sen ser jag att Lisa fått ett vanligt smörgåsrån (precis det hon reagerade på förra gången med).
 
Mamman ville ju bara vara snäll självklart, även om följderna inte blev lika trevliga! Viste först inte hur jag skulle reagera, kunde ju inte bli arg direkt, så jag gick fram tog bort kexet och sa hon är allergisk (då lät jag nog lite upprörd men ville få bort kexet så fort det gick!!) sen tog jag Lisa och så satte vi oss  i en stund efter ca 30 min så började hon gnälla och spänna sig som om det gjorde ont , hon verkar ha svårt att komma till ro om hon får i sig nått hon inte tål och nu så att ligga i en vagn som stod stila var inte tal om utan fick bära henne hela tiden vi va in i thai butiken efter öppnins (insett att de har mycket som passar lisas mage där!)
 
sen verkar hon fått blåsor på läppen med efter gårdagen :(
 
men nu lite sista fix och sen ut i det fina vädret igen!

snark! ZzZz

Igår fick Lisa i sig gröt med en soja släkting i då vi tänkte kolla lite mer exakt HUR allergisk hon är mot dessa om vi kanske hade kunnat lägga till någon. MEN efter ca 1 dl gröt så tog det inte lång tid så började hon gnälla och verkade få lite ont. Sen efter ca 1 timme eller så då började hon skrika och även spy en gång, sen skrek hon sig igenom natten vaknade misnst en gång i timmen och skrek så jag och Jonas är rätt så slut idag. Just nu försöker jag få henne att somna om hon sov i vagen men tog in henne kändes lite för kalt idag så då vaknade hon klart.......men hon är trött så dröjer nog inte länge innan jag med får vila lite i alla fall glad jag fixade alla hemmets måsten i går. Har plugg idag men hinner i kväll eller tos (alla barn hemma i morgon) måste t hand om mig själv med.