Nu har vi gjort det !!

Nu har det hänt massor igen och inte har jag uppdaterat heller......


Julen var i alla fall toppen även om vi flängde som två tokar kändes det som men det kan vi ju inte göra så mycket åt. Julen firades lugnt i Laholm och nyåret något mindre lugnt i Söderhamn eller det va lagom med fest och kul. Va bara Jonas började kvällen med att försöka sätta eld på sig själv på en fackla som stod på marken. Men klarade sig undan med sterin på byxor och skor, tur det! Jag satte eld på mej själv en nyårsafton och mitt hår blev försvann fort, tur pappa satt bredvid mej och sen vart det en dusch med kläderna på va väl 6-7 år nått.....


Vi festade med Jonas orienterings vänner så va bara jag o en tjej till som var tjejer resten va killar så det vart inomhus snöbollskrig och fotboll mm men inget gick sönder i alla fall.


Men nu höll jag ju på att hoppa över sen största nyheten av alla om man ska gå i kronologisk ordning i alla fall den 28/12-07 på menlösa barns dag eller som mamma säger vår namnsdag så förlovade Jonas och jag oss, att det blev den dagen hade mest med att göra att vi ville göra det till våran dag och det va enda dagen på hela julen och nyår som vi var själva. Vi gick ut och åt och sen hem och myste med bad och flera bra filmer och bara njöt av varandra. Vi blev då där härligt nykära och bara låg och talade om hur framtiden kommer att bli.

Det  var så härligt när Jonas mormor frågade mej om jag trode att Jonas va den som va rätt för mej hela livet och den jag altid kommer vara med och svaret känndes så naturiligt det är Jonas som kommer stå vid min sida genom livet som min bästa vän, partner, make och pappa till våra barn det finns inget annat alternativ alls för mej. Jag älskar honom så otroligt mycket och jag vet att han har samma kännslor för mej det både säger och visar han hela tiden.

Nu har jag arbetar i Södertälje i 14 dagar ungefär och jag trivs jätte bra med jobbet kan verkligen göra något här verkligen göra nytta känner jag. Och det är så kul att känna att det fanns en anledning att just jag blev vald till jobbet före alla andra som också fick komma på intervju.  Kollegorna är med jätte trevliga och vi arbetar bra ihop eller det känns så nu i alla fall vem vet hur det blir när vi blir mer varma i kläderna....

Barnen är jätte mysiga och man kan inte begära så mycket mera har haft barn som skrämmer livet ur mej genom att somna på udda ställen så gör inte det igen helst.....fröken får panik då letade efter ungen en hel timme innan vi hittade henne snarkades under två JÄTTE stora kuddar i soffan.  


Jonas den lyckosten åker till Thailand i morgon hur ska jag klara mej i två hela veckor utan honom? Det kommer ju att gå det vet jag men det kommer att bli så fruktansvärt tråkigt nu kan vi ju prata i alla fall en gång om dagen men det går ju inte då direkt mer än via mail. Men jag är klart glad för deras skull de kommer få det jätte härligt och de ska de ha med  =)


Jag har än en gång vistat hur fenomenal jag är på att skriva jobbansökningar. Jag hjälpte Jonas att skriva meddans han satt bredvid och så diskuterade vi lite om han tyckte det jag skrev var ok. Den blev riktigt bra om jag får säg det själv bättre än va min egen var. Han är ju inte klar med sin utbildning ändå hörde både NCC, Banverket, 2 bemanningsföretag och ett företag som heter Mättjänst Motala AB Så han bokade in lite jobb intervjuer med dessa (utom NCC, Banverket för de ringde efter att han fått jobb), men den första (!) Jobbintervjun han va på i måndags måste ha gått mycket bra för på torsdagen hörde de av sig och ville ha hans betyg och på fredagen hade han fått jobbet!!!!!  Hur härligt som helst ! Nu har vi på mindre än tre månader lyckats med det vi bara drömde om vi har jobb båda två, vi har köpt bil och ska flytta till en större lägenhet. Och kommer att kunna förverkliga våra drömmer som att resa, spara till saker vi vill ha som kostar lite mera, vi kan gifta oss, skaffa barn och annat som det krävs en stabil ekonomi för. Så just n känns allt ljust och framtiden känns bara härlig att tänka på. Allt kommer att lösa sig nu Jonas har en provanställning på sex månader och om nu nått händer och han inte får va kvar så har ju jag jobb mitt jobb är ju ett vik på ett år med god chans till förlängning men vi får väl se..... Så då hinner han söka nytt och om jag inte får va kvar så har ju Jonas hunnit får fast eller nytt jobb i värsta fall så det känns helt lugnt avsett vad som händer. Det är härligt att känna att oavsett vad så löser vi det ekonomiska och det har ju varit vårt största problem som studenter har man det ju inte så fet så det är en ovan tanke, men skönt att veta att åtminstone det problemet är över ett tag nu. 


Nej nu vill moa boa ha datorn så bäst han får ta den en stund nu, ha det gott.