Lika bra att vi gör det offentligt nu när nästan alla vet

Jonas och Jag ska bli man och fru ! Vi har därför skappat en blogg där ni kommer kunna följa alla bröllops bestyr under året och hitta alla fakta när det är dags.

Ni hittar dit på :

http://emmaochjonas.blogspot.com/


1 månad och 1 vecka sen.....

Urs skäms på mej nu var det verkligen länge sen jag skrev i bloggen!
Så nu är det definitivt dags tänkte i alla fall bjuda på en hel del bilder från sommaren plus lite annat nu, så blir det en snabb summering av vad vi haft för oss. Vi har flängt Sverige runt känns det som Laholm, Stockholm, Söderhamn och Sälen.
 
Vi började smestern med att mysa lite bara vi två då åkte vi till Stockholm, Vaxholm och värmdö till Lelle (Elisabeth mammas bästa vän) hon har ett café där (Café sjöstugan) åk dit om ni kan för det är sååååå underbart och verkligen god mat! Sen åkte vi till Vaxholm där finns nämligen världens godaste glassbar så det var tvunget med en glassoman (mitt eget ord på Jonas eftersom ÄLSKAR glass och kan äta det i alla väder) sen hade vi tänkt åka ut till vaxholms kastell då jag inte varit där sen jag var jätte liten men det ÖS regnade så det vart inte något besök på kyrkogården heller men en snabbtur till Lärkvägen han vi med i alla fall. Kanske måste säga att mamma kommer från vaxholm därav denna koppling dit så mormor och morfar ligger i minneslunden där. Hur som hellst så kom vi snabbt på när det inte gick att åka ut till kastellet att vi kunde ju åka in och kolla på Vassa skeppet så det vart det i stället. Fördelen med närheten till storstaden =)

Sen vart det resan söderut till den lilla staden med de stora konstverken (Laholm) Där vi fick träffa lill skrutten igen =D Lakrits har nämligen varit på rymmen den busen. Där märker man hur liten Laholm är så många som har letat och letat och hjälpt honom hem tack alla rara!!!
Clawdia var sur på honom och morrade på honom en hel dag innan hon förlät honom hon har verkligen saknat honom.
Måste bara lägga ut en bild på det som hon lyckats med i grovköket hemma ni måste medge att det är ganska bra gjort av en katt på 3 kg....Pappa var ju så lagom glad.........



Sen var det båda danmakrs besök och Lisseberg. Där vi hade en mycket trevlig dag tröts ös regnet Matilda och Jonas bråkade dock mycket för att jag hade regnkläderna på i vattenkarusellerna men vill ju va torr!!
I de radiostyrdabilarna lekte jag fotograf då min rygg inte tål alla krockar så bjuder på bilder från der då Jonas och Matilda mest krockade med varandra!




Sen har vi ju pariserhjulet ett måste för alla par i brist på kärlekstunneln




Sen var vi ju som sagt i Söderham, Stockholm har vi inga bilder från vart en miss där sorry.
 


VId byggdegården Asta med Jonas mamma Elisabeth ( dock inte samma som nämns ovan)

Sen var det O-ringen som stod på agendan. Så tro det eller ej men en hel vecka har jag tältat japp fast det va nog första och sista det....... Har till och med gett mej ut och orienterat en etapp på fjälet dessutom STOLT hihi hittade alla kontoller med att det sen tog 50 min och var 2,3 km det är en annan sak det =D Jag gjorde det i alla fall! Så nu blir det nog en fortsättning i den riktingen skulle jag tro till Jonas glädje och stolthet för det är tackvare honom och ingen annan som jag vågar.



Här springer älsklingen i mål på etapp 2, etapp ett regande det så fruktansvärt att det inte gick ta nått kort. För er som inte vet hur det är på ett O-ringen så låt mej säga att det är MASSOR med folk (23 000 var vi i år) Så det var lite smått kaos att komma med bussar (kunde ta 1-2 timmar) mm.
Här är jag innan min etapp klädd i söderhamns klubbkläder =)


 ÄNTLIGEN I MÅL!!!

 Trött och med glasögonen på sniskan men glad ändå =)

Belöningen för dagen blev ett besök uppe på fjälet med lift vi åkte upp till cafe snögubben och såg på utsikten och njöt av det underbara.






Sista etappen och målgång flera bilder :
 här kommer han !!!





 Nu är han i mål !!! Han var så duktig under hela veckan och jag är så otroligt stolt över honom!! Att han blev bästa Sokare i sin klass på sista sträckan gör ju inte saken sämre! Att det sen beror på att konkurenterna i klubben skadat sig kan vi ju tala tyst om. Nej men stackars M som vrickar foten 20 m efter startpunkten det var inte kul alls.

Lite från våran sommar 2008 =D