Prioritering

Prioritering här hemma har gjort att bloggen inte hunnits med. Jag har ju börjat jobba sen en månad tillbaka som ni vet och det gör att tiden jag är hemma så prioriterar jag min familj och tiden med dem som ju är mycket värdefull så klart =) 

Sen försöker jag minska ner mitt data användande vilket gör att det ibland är dagar då datorn är helt av nu eller jag bara kollar mailen och loggar ut sen det är så otroligt skönt! Men vi får väl se hur det går när nya datorn kommer som vi beställt. Tror dock inte det blir någon större förändring nu när jag ju fått tid över till förutom familjen att egna mig åt att göra sånt jag lagt åt sidan ett tag men gillar att göra som att brodera, har broderat ett dop minne åt Sonja (visar när den är klar) med tre änglar hennes namn, vikt och längd då hon föddes och dagen. Har även beställt hem ett likande åt nästa barn som jag tänkte börja på även om jag ju får vänta med vissa saker så kan ju det stora bli gjort. Valde olika motiv åt dem hade inte så stor lust att göra ett likadant en gång till lite variation behöver man ju! 

Annars har det varit fullt upp här har vi inte haft besök så har vi varit borta på helgerna om vi inte varit sjuka så tiden har inte räckt till. Både jag och Sonja har ju varit magsjuka snuttan återhämtade sig relativt fort för mig tog det lite mer än en vecka och vikten är fortfarande inte helt återställd nu efter 2 veckor. Vägde 59 kg när jag blev sjuk, gick ner till 55 först sen verkade det stanna där men nu har jag tappat ytterligare och väger 51 kg trots att jag äter bra igen och har dessutom ätit en hel del fet mat, kakor och godis. Hmm ja det lär ju vända någon gång o den lilla i magen verkar må bra hon sparkar och står i massor.

Har ju tidigare skrivit att Sonja nog snart börjar kunna krypa men det har inte hänt ännu. Det enda ställe hon har gått på att ligga mage är i vår säng men då har hon mest kastat sig mer än krypt. Vi har försökt lägga henne på mage en stund var dag med si så där resultat (arg dotter). Men idag när Jonas satte henne på rumpan i köket när han plockade ur diskmaskinen så la hon sig själv på magen ! Och låg och tittade på honom så då tog han fram majskrokarna och prövade med dem först la han dem ganska nära och sen ökade han avstådet bort från henne med ca 1 dm åt gången så hon fick jobba mer och mer för att få tag på dem och det fungerade!!!! Att vi inte tänkt på det innan! Så hon kröp några tag i alla fall men mycket mera än innan så duktig våran tjej !!! Älskar henne nått vansinnigt mycket! 

Idag har jag även bytt ut hennes kläder igen känns som jag gör det jämt. Så nu har vi tagit bort allt i
storlek 74 (6 -9 mån) och nu är det storlek 80-82 (9-12 mån) som gäller här hemma! Var lite tveksam innan jag bytte då bodyna satt bra men byxorna var korta i 74. Men nu när vi satt på henne kläder i 80 så ser jag att det var helt rätt då allt sitter som det ska på henne. Hon är ju "bara" 8 ½ månad så det var ju lite tidigt men som det visade sig helt rätt. Sist vägde hon strax över 8 kg på BVC men det är 3 veckor sen får nog ta och väga henne snart igen tror jag! 

Nu ska jag se på antikrundan på datorn (tack svt!) och sen får vi se vad jag tar tag i av det som ska fixas, hur som haver trevlig söndag alla!