snabbgenomgång av några dagar i mitt liv

Nu är jag ensam igen R åkte hem till sthlm i går för att kunna vara med på sin akido träning i kväll, men han va här i sex dagar i alla fall så vi har ju kunnat ses under rätt många dagar ändå så det är helt okej. Vi har myst och haft det bra, sen fick han träffa två av mina vänner K och J, har inte hört än vad de tyckte om honom men det verkade i alla fall som han fick godkänt, vi får väl se hur domen faller sen. Maja som de kom för att titta på verkade de tycka om, men vem gör inte det hon är ju bara så grymt söt. Jag bjöd på citron och maräng paj som R inte gilla ( men det bryr jag mig inte om för jag gilla den) och en morotskaka ( J och K har kaniner båda två så tyckte det va passande plus att jag vet att K gillar morotskaka).

 
R och Maja har verkligen kommit bra överens när han varit här hon kröp nästan upp i hans knä när vi hade henne lös på golvet en dag hon har verkligen blivit mycket modigare och lugnare på sista tiden.  Det är så roligt at se hur hon blir mer och mer social av sig, i alla fall så mycket som en igelkott kan bli.

 
Det är skönt och tråkigt att vara själv igen. Det är härligt att ha R här men samtidigt så behöver man vara själv ibland och ha det som man brukar. När han är här är det roligt och man känner först när han åkt hur tomt men samtidigt hur skönt det är ( inget ont om R, jag älskar honom) men på mina 25 kvadratmeter lägenhet så går man varandra lite på tårna ibland, läget skulle varit helt annorlunda om vi  bott i samma stad, men nu gör vi ju inte det (och hade jag bott i Stockholm så skulle avstånden kunnat vara lika stora, R:s lillebror har lika långt till sin tjej som jag och R har och de bor båda i sthlm). På sätt och vis är det en fördel att vi umgås så intensivt när vi träffas eftersom vi får se flera sidor av varandra och har bott ihop lite innan/OM !! Det blir aktuellt att flytta ihop någon gång i framtiden. Men samtidigt hade vi bott närmare hade vi kunnat ses oftare…….inte lätt det där med förhållanden.

Men kan mina föräldrar klara av ett distansförhållande mellan Vaxholm och Laholm som resulterade i ett äktenskap som fortfarande håller efter så många år, så ska väl vi klara av ett betydligt kortare avstånd än så, har ju de bästa förebilderna i mamma och pappa.

 
De ringde från jobbet idag ska jobba i morgon och har äntligen fått ett schema som stämmer för sommaren, ska jobba 75 % som jag gjorde förra sommaren med, det är helt okej, det blir en bra slant, men jag tänker ändå leva snålt så jag kan spara och ha som en buffert under resten av året, det behövs när man är student. De hade planerat in mig den helg jag och R ska åka ner till mina föräldrar i Laholm så va tvungen att ringa och tacka nej till det, vilket va lite surt då de rörde sig om 21 timmars jobb men ställde mig själv frågan, vilket är viktigast, pengarna efter att jag jobbat hela sommaren, eller en paus och åka hem till Laholm med den jag tycker om och ha det bra med alla människor jag tycker om när jag inte varit hemma sen i julas. Då blev valet lätt jag vill kunna va hemma i minst 14 dagar och helst hinna packa med innan, så då får det gå ändå.    

 
Nu tänker jag bara ta det lugnt och göra va jag vill i alla fall , dvs. ta det väldigt lugnt =)  

Ha det så bra !

   

Kommentarer
Postat av: Karro

Japp R fick klart godkänt :)Undrar vad han tyckte om mig och J? Vi blir lätt rätt så intensiva tillsammans och speciellt när vi har sockerchock. Klart att det är skönt att vara själv också, det är svårt att umgås länge med folk när man har bott själv i två år, det är väl inget konstigt med det.

Kram, kram!

Postat av: Jenny

Frågan är väl snarare vad han tyckte om oss...

2006-06-04 @ 21:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback