Onödiga saker jag bara måste ha

Jag hatar verkligen det här! Nu har jag varit sjuk i perioder i flera månader, det börjar ta på kroppen och orken nu. Och nu när jag inte kan äta och bara blir sämre och sämre så känner  att jag går på reservkrafter och knappt det en gång. Men har varigt hos min husläkare nu med, för utredning av vad felet är, var där i fredags så väntar på att se om provsvaren gav nått resultat eller vad som krävs vidare utredning, i morgon ska jag till tandläkaren på sjukhusets specialist klinisk hoppas verkligen de kan hjälpa mej i morgon i alla fall så jag kan slipp smärtan så jag kan äta hyfsat normalt igen. Men är mindre orolig nu i alla fall, det känns mest som att jag bara vill veta vad det är, så tar vi resten av problemen senare. Sjukvårdsrådgivningen trodde det kunde vara en ätstörning ( skulle jag då vara orolig, nej och framför allt så skulle jag väl undvika mat inte försöka få i mej näringsdrycker mm) , en mag- tam rubbning eller någon form av hormonell störning. Men vi får se vad doktorn säger.

 

Var i Uppsala med några vänner i helgen. En kompis till mej har fått ett vikariat där på en skola som special lärare ( lite avsis är jag allt) så hon och jag kollade på den skolan de hade öppen hus så hon kunde prata med rektorn och den andra spec peden. Sen gick vi lite på stan det var trevligt fast jag var helt slut sen när jag kom hem. Jonas var med i Uppsala fast vi var inte där ihop han sprang i skogen han (orienteringstävling).

 

Söndagen var all ork som bortblåst och jag orkade knappt upp ur soffan en gång under hela dagen, hade feber.

 

Igår måndag var det inte nått speciellt direkt, skolan eller vi plugga hemma hos en kursare pga av att hon har en ny hundvalp som inte kan vara själv så länge än. Annars var det lugnt orken tar slut fort.

 

Idag plugga vi i skolan och sen bar det av ut till Högbo och sjukgymnasten där. Hon berömde mej jätte mycket för mina framsteg sen förra veckan och det va jätte kul, för jag har inte märkt dem själv. Och sen var hon inponerad av det faktum att jag orkar med Qi goningen och gav tips på en annan gympa som Friskis och svettis har Ki balans som ska vara bra, hoppas jag hinner pröva den innan sommar uppehållet men jag vågar/kan inte träna som jag mår just nu så det måste vänta men ska absolut pröva så får vi se sen. Men hon menade att med de svårigheter som jag har så var det strongt gjort att bara försöka sig på Qi gong, så det va väl kul eller ja ni förstår nog va jag menar. Sen låg jag på soffan en stund och vilade är helt slut på eftermiddagarna all ork bara försvinner. Och jag ska orka städa och baka tills på fredag då Jonas familj kommer för vi ska på ABBA konsert på läkerol arena och de ville ha fika innan så då måste det ju fixas i vilket fall. I värsta fall får Jonas baka jag kan ju va med och säga hur bara?.

 

Föresten har hittat en sån där onödig pryl jag kommit fram till att jag bara måste ha !! Kommer köpa dem när ekonomin ser lite bättre ut efter sommaren.

 

  http://www.lundin-schonberg.se/main.php?content=product.php&id=4110

 

det är ett par tofflor som fungerar ung som en vetevärmare man lägger dem i miceron och värmer den en stund så har du varma fossingar i en hel timme sen, låter som ljuv musik i mina öron som har isbitar till fötter. Så ska räkna över ekonomin och se när jag kan tänkas ha råd de kostar 350 kr så överkomligt men ska ändå ha pengarna till det.

 Ha en skön kväll, ska tvinga i mej lite buljon nu mammas order

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback