Oups I did it again!

Jag är nog expert på att glömma blogga. Tänker jämt att jag ska försöka skriva nått kort varje dag men nej då....
Sitter just nu och laddar för att börja packa lite vi ska åka till Söderhamn idag för Jonas ska på återträff på sin gamla grundskola (tänka att vi börjar bli så gamla han är ju bara 26 och jag 23...) Sen blir det nog att umgås med (de blivande) svärisarna, det är ju trotts allt farsdag på söndag och vi bor hos han mamma så lite svårt att inte umgås nått då. Sen gillar jag faktiskt han föräldrar inte alla som kan säga det om sin partners familj men jag blev verkligen motagen med öppna armar, speciellt av hans mormor hon är go hon =). Hur som haver så blir det ju lite bök att åka med båda katterna med men det brukar ju gå bra, vi ska åka bort nästa helg så vi ska lämna kvar dem i Söderhamn så kommer inte ha katterna på två veckor! Urs och fy jag vill helst inte vara utan dem men det är den bästa lösningen för dem så det är i en miljö de känner igen.

På tal om farsdag så är jag tillbaka på jobbet på Helenelundsskolan började i måndags. Har varit jätte trött när jag kommit hem på kvällen och inte orkat mer än att laga mat sen har jag varit jätte lugn. Hur som helst så är det ju farsdag och därför tyckte (jag i alla fall) att det var en bra bilduppgift att göra kort till papporna vissa gjorde till mamma med så inga hinder där. Det gick tyckte eleverna var roligt men inte lika kul som blomrabatten i vårt fönster.
Sen har det rullat på men jösses vad rörigt det har varit i mitt huvud!!! I måndas höll jag först på att skicka hem första gruppen som var hos mig för sent de slutar 12.10 men jag fick för mig att de sluta 12.30 av någon anledning som jag inte har svar på. Andra gruppen höll jag på att skicka hem 13.10 men de däremot slutet 13.30 bra va? Eller inte så har det varit varje dag måste hela tiden dubbelkolla allt på schemat helt otroligt det känns lite dummt tycker jag men men det kommer igång igen det med. Har ju trots allt varit sjukskriven i 5 veckor......och nu är jag sjuk igen bläääää har fått tillbaka eleändet i bihålerna och är snuvig och är så där obehagligt tung i huvudet.

Min kära sambo gör ju inte saken bättre heller. Han har den stora ovanan att bara lägga alla gps:er, totalstationer och allt annat han behöver för att mäta han är mättekniker dirket innanför dörren då han kommer hem. Ok det gick väl bra då det bara var en röd låda men nu är det massor med saker. Det här är värt över en halv miljon ihop och därför är jag nåååågot närvös att ha detta hemma men vi måste då han just nu är och mäter på olika ställen varje dag. I alla fall så hade han glömt låsa och med de här sakerna direkt innanför dörren så vill jag att den är låst naturligt nog så när jag kom på att den var olåst gick jag och låste innan jag gick och la mig, vi hade då släkt så jag gick med på vana och går rakt in i en av hans saker , det gjorde riktigt ont! När jag lagt mig känner jag hur hela foten gör ont när jag rätar ut den så jag kolla och då har jag lyckats slå i anklen så den var alldeles svullen ajaj. Så idag på jobbet hade jag faktiskt foten lindad för den var fortfarande svullen och öm då jag vaknade och det var nog tur för sista tiden av dagen gjorde foten riktigt ont så pass att det vart lite problem att köra hem eftersom det är vänsterforen så är det ju både broms och kopling som vart svårt. Hade tänkt låta Jonas slippa köra till Söderhamn idag och köra själv då han kör mest men det blir nog inte så nu. Han brukar bli trött då det är mörkt så jag får rycka in då i stället.

Men nu MÅSTE jag packa för nu har sambon kommit hem  han och slänger ur sommardäcken ur blen sen ska vi bara äta, stoppa in katterna i deras reseburar och allt de behöver för 2 vecker.  Sen åker vi mot S-hamn så jag vill passa på och önska er som orkat läsa ända hit en riktigt trevlig helg!!


Ps: Om någon vill läsa så är det här min rektors blogg (tror det ska vara så här i alla fall men har inte fått det att fungera själv ännu):
http://rektorpahelenelund.blogspot.com

Om någon kommer in eller om jag skrivit fel så let me know!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback