Skatteåterbäringen

Jippi äntligen sitter den på kontot, 5000 är inte så illa. De pengarna kommer ju väl till pass vigselringen ska snart betalas är ju i alla fall halva summan som kom bara så där. Inte illa när det ju ändå är en hel del som ska betalas framöver om man säger så. Skulle ha hämtat ringen nu på fredag men den var inte helt 100 klar så veckan efter midsommar blir det (längtar till att få se det färdiga resultatet). Ska träffa prästen och frisören nu i midsommar.

Från det ena till det andra!
Igår samtalade jag och några elever när vi var ute och gick i skogen (vi går ut i skogen 1 gång i veckan för utomhuspedagogik), då kom vi in på vad som sker i deras kroppar när de växer. Jag talade om för mina små skyddslingar att man växer som mest då man sover. En av mina elever verkade snabbt ha ett svar på det för han förklarar glatt för sina klasskamrater att det är änglarna som drar i en så man blir längre då man sover! Han var helt övertygad om det och jag tyckte det var så himla rart sagt av honom!

Sen är det klart var jag ska vara på jobbet nu, jag ska arbeta i vår lilla grupp med elever som nu har varit sexårs grupp men som blir ettor till hösten tillsammans med en rar tjej i min ålder som jobbat med barnen ett år nu. Så det känns jätte kul blir att få ännu mer nytta av mina kompetenser inom specialpedagogiken. Det här är en fritids lärartjänst så det kommer ju bli annorlunda pga av det. Kommer arbeta 50 % som klasslärare och 50 % som fritispedagog. Men riktigt hur det blir fördelat och hur det blir med sommarlovet vet jag inte. Jag tror det kommer bli så att jag är med lilla gruppen fram till 15.00 för att sen gå ner till fritis med dem och vara där eller gå hem beroende på om jag öppnat, stänger eller liknade. Så ser det ut idag för dem i alla fall, vi får se. Sommarlovet vet jag inte än, jag har önskat att få jobba pga att jag frår lite mer lön än bara ferielönen då men osäkert idag så vi får se hur det blir spelar inte så stor roll för det blir bra oavsett.

Sommarlovet för eleverna börjar på torsdag vid 19.15 cirka vi har skolavslutning på kvällen och mitt (om det blir något) den 18/6 så snart lite egen tid...... ska måla om så det står härliga till här hemma! 3 rum ska jag ta mig i tu med har ajg bestämt mig för! Så inga besök när gästrummet fixas till men förvarnar om det.......

Ha en skön kväll !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback