Mums!

Idag har Sonja tagit ytterligare steg i sin utveckling!
Hon fick nämligen smaka på potatis och palsternacka puré för första gången i kväll och det var verkligen gott det! Hon åt en hel burk (tänkte först bara ge en tesked men bvc sa att om hon gilla det så var det bara att ge mera). Hon verkade tycka att en burk var lite lite dessutom funderar på att testa och göra det själv kan ju inte vara så svårt direkt bara koka det riktigt mjukt o mosa det. Köpte även morotspuré ska bli spännande att se hur hon reagerar på det i morgon i alla fall =)

Hon börjar dessutom bli duktigare på att äta och det är inte alls lika kladdigt längre (även om det klart är en hel del kladd). Hon envisas med att ha händerna i munnen hela tiden dock så det ger ju en hel del extra kladd men det är ju normalt så det ska hon göra. Hon har ju fått smaka den milda havre gröten från neslé innan och gilla den men hörde av en kompis att hennes kille gillade banangröten så då tänkte vi testa den nu för Sonja med (finns som mild havregröt med fast semper). I min värld är dessutom semper lite bättre val pga av att Neslé ju har produkter i andra delar av världen (tex kina) som är skadliga för barn tror inte det är så här men varför gynna företag som inte är helt ärliga om man måste? Tar bara deras produkter om jag måste eller det inte finns något annat alternativ av just den sorten eller smaken. Semper har ju dessutom legat i Laholm en gång i tiden......
Jag minns när vi som små var där med dagis och skolan på besök och man fick deras super goda pannkakor och en pucko.
 
Ja ni får ha översende med att det blir en massa bloggande om Sonja nu men det är ju det som upptar i stort sett all min tid just nu =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback