5 månader

Tiden rusar verkligen i väg jag fattar det fort farande inte, det var ju så nyss hon kom och snart är vi halvvägs mot det där stora kalaset vi ska ha i maj =)

Det är så otroligt häfrigt att följa hennes utveckling det händer ju så mycket hela tiden.
Nu kan hon (har ju kunnat några månader) rulla runt men hon är lite lat och gör det inte så ofta tokern
Hon kan sitta utan stöd i korta stunder men man får kämpa lite för att få henne att vilja sitta då hon mycket hellre ska stå upp. Gåstolen är en riktig hit igår kom hon på hur man ska göra för att få den att röra på sig ordentligt och sen for den lilla damen runt i vardagsrummet en stund. Det var också den enda lugna stunden i går när hon var själv och inte i min famn (hur mysigt det än är). Idag har det varit liiiiite bättre morgonen var normal bortset från att jag inte mådde så bra så blev sovmorgon och sen en dusch för mig det tyckte hon var helt ok det var ok att få bada med efter att jag duschat klart. Sen har det varit en små pipig tjej hela dagen så just nu liggger vi i soffan tillsammans vill inte tänka på hur det kommer gå i morgon då hon ska ta nästa spruta (hon mådde ju verkligen kast av den första med feber och kräkts av alvedonen så vet inte om jag kan ge henne det måste kolla med bvc).

Sen har snuttan blivit mycket duktigare i motoriken och kan flytta små saker som nappen från ena handen till den andra och sen tillbaka in i munnen eller ja hon försöker men det brukar bli en del av skölden som kommer in men ibland blir det rätt =) Hon leker mera med sina saker på ett annat sätt även om allt åker in i munnen så nu måste vi verkligen ha koll så ska gå på jakt i helgen efter alla kattleksaker som inte ska vara framme på ett bra tag (lika bra innan hon börjar krypa).



Hon har börjat med två söta grejer det ena är att hon gärna vill hålla i flaskan själv när hon får mat även om vi ju så klart får hjälpa till så gör hon verkligen tappra försök gumman. Sen har hon hittat sina fötter och det är jätte kul att sträcka upp benen rakt upp i luften och sen ta tag i fötterna med båda händerna då skrattar hon så gott =D underbart att höra har hom byxor drar hon upp benen i dem och håller där i stället.

                                                      


sen verkar vi ha fått en jätte social dotter som JÄMT ska charma alla hon ser och det allra bästa är om det är en främling som kommer fram :/ hmm det där kommer nog leda till ett o annat samtal i framtiden...... då skrattar och ler hon stort och "pratar" som en liten galning men alla blir ju så bedårade av henne och vem kan motstå en liten bebis som flörtar med en?  
Men det är skönt att hon inte är en blyg liten viol i alla fall jag hoppas verkligen att hon inte blir det heller även om hon säkert kommer ha sina mamma och pappa perioder så går ju de över och är man i grunden social så kommer det ju fram sen igen.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback