Tänkte på en sak

En tanke slog mig idag när jag satt och kollade på Desperate houswives på datorn (tven fungerar fortfarande inte eller boxern rättare sagt väntar på en reparatör....kan se basutbudet i alla fall). Men i alla fall för er som inte har för vana att se på den serien så har det efter 8 år visat sig att två barn blev förväxlade vid födslen. 

Detta var något jag tänkte på innan Sonja föddes för då tyckte jag nog att de flesta bebisar var ganska lika olika tjocka bara...... Men efter att jag själv blev mamma, snarare så fort jag såg Sonja så fattade jag att det inte var så! De fick ju gå i väg med Sonja efter att hon kom ut relativt fort eftersom hon hade så svårt att hålla värmen fick ju upp henne på bröstet men när man ligger på ett operationsbord så har man ju inte direkt den bästa vinklen. Så jag var glad över att se att id bandet kom på direkt då men så fort jag såg henne igen när de kom tillbaka precis när jag rullades in på uppvaket så kände jag igen henne och hade kunnat peka ut henne bland flera bebisar redan då, skulle hon ligga med en massa andra barn idag i lika kläder så skulle jag ändå inte tveka om vilken gulligan som är min =) 

Jag har en liten ovana som jag konstaterat att Sonja verkar ha ärvt (inbillar mig det även om jag misstänker att många bebisar är som vår) men jag hatar strumpor vet inte varför någon sa en gång att det var för jag är fisk och Sonja lyckas hela tiden att få av sig sina strumpor hur tajta eller lösa strumpor hon har på sig. Just nu använder hon den ena som leksak i stället går tydligen bra att gosa med den....

Det är så roligt nu när hon börjar bli mer aktiv hon girper tag i saker hon vill ha och kan styra händerna mot det hon vill ha och har börjat "leka" med sina saker, hoppgungan och gå stolen de är perfekt underhållning nu när hon vill stå si så där 60-70% av tiden......
Hon har föresten börjat hålla i flaskan själv när hon äter gullungen orkar inte när den är helt full klart men halv i alla fall =) 






Kommentarer
Postat av: Isabella

De var faktiskt på väg att förväxla mig på BB. Var på natten då vi (barnen) skulle ammas. Sköterskorna lät lampan vara släckt då det var mitt i natten. Och rätt var det är så börjar två barn att skrika när de väl hamnar hos mamman. Då tänder de lamporna och ser att de har gett fel bebis till fel mamma. Och de bad om ursäkt en massa gånger. Tack och lov så märkte jag och den andra bebisen felet...sen hade de märkt det sen då vi hade armbanden men ändå :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback