hon går!

Gissa vad som hänt!

Jo en viss liten tjej här hemma bestämde sig för att ta mer än bara några få steg.
Jonas satte henne vid hennes gå vagnen i morse då har hon bara gått ett eller två steg med den här hemma men nu gick hon över hela vardagsrumet!!! Senare så gick hon över det helt själv utan nått stöd alls det behövdes bara en leksak som lockade lite =D Så stolt över henne nu, vi var på öppna förskolan en sväng och hon fortsatte gå så bra där med och sen hemma så hon har verkligen knäckt koden från en dag till nästa!!

Igår överaskade hon mig med, hade henne på nedervåningen då jag höll på att städa hade bara trappan kvar så stod med ryggen mot henne när jag känner hur någon tar på min fot ungefär mitt i trappan! Vänder mig om och där är en glad liten madamm men mamma fick hjärtat i halsgropen för någon sekund det gick super lätt för henne att klättra upp så nu är grinden stängd till trappan jämt!!

Så nu hoppas jag hon kommer på att man tar sig fram fortare att gå än att krypa snart det underlättar ju med 2 små och att vi inte har någon som far ut med trappan en vacker dag.

I går kväll lyxade jag och J till det med rosé vin (blev påverkad av ett halvt glas då är det illa hihi) och jordgubbar med glass när barnen sov en sån lyx!

 dålig bild men med en mobil inte lätt att hinna med när det går fort men bättre än inget. Filmade med men lyckas ju inte få upp någon film här på bloggen fattar mig inte riktigt hur man gör så då blir det halv bra bilder ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback