En händelserik helg men härlig =)

Helgen började i fredags så fortsatte vår mus jakt här hemma (igen....) Clawdia hade ju lyckats få in en mus i torsdags. Vi försökte då jaga ut den men den försvann när den hoppade ner från soffan som den klättrade på och vi viste inte 100 om den hoppade ner eller ut genom altan dörren vi stod precis vid den, vi byggde därför upp ett hinder så att den inte skulle kunna komma ut från vardagsrummet om den var kvar. Katterna var så lugna här hemma hela natten tors/fre och även hela fredagen i alla fall fram till 16 tiden, så vi trodde lite halvt den hoppade ut annars borde de ju ha letat trodde vi........Men jag satt på golvet i vardagsrummet i godan ro och höll på och sorterade bilderna från bröllopet och bröllopsresan i kronologisk ordning när jag ser en katt komma flygande i luften från och helt plötsligt ha en mus i munnen så där stod Clawdia så stolt så hmmm jag skrek då till och då hoppa hon ut från vardagsrummet med musen i munnen och släpper den i hallen så jag ropade på J som var där uppe sen så stod han mest i trappan med Sonja och skrek under tiden som jag jagade musen beväpnad med diskhanskar och en hink, hans enda uppgift var att ha koll på var musen var. Hade inte gått att ha honom till nått annat så rädd som han var. Efter en bra kamp fick jag till sist musen under hinken och ska försöka vända hinken lite fort så jag fick med musen (vände mot en vägg) men Lakrits var snabbare än jag och tog musen när jag lyfte såg inte att han var där och han var vist lite mer mordisk än C så han hoppade in i vardagsrummet och bet i musen så att han skadade den blodet skvätte men den levde tyvärr hade jag varit klok kanske jag skulle ha låtit honom bita mera jag vet inte......fick i alla fall smått panik så sliter åt mig den stackars musen som ju inte skulle överleva men kunde inte ta ihjäl den bara så springer ut i strumporna och slänger bort musen den dog under tiden jag bar ut den (tack och lov) men hade ju hellre fått ut den levande dock. Kändes lite tris att den dog :(

Sen kom hela familjen på kvällen så då blev det mys och kina mat, lördagen blev det att fixa med tårtan och baka en paj på morgonen men då det var full rulle här familjen var ju här och så kom svärmor och svåger. Så det blev att jag gjorde det jag skulle lite i omgångar fick inte ro många som drog i mig att göra det jag skulle tog därför extra lång tid men det gick i alla fall. Sen ringde ju telefonen sig varm med hade nästan kunnat tro jag fyllde jämt =). Men satte far min i lite jobb så nu häger det en ny fin lampa över köksbordet (J hade lite svårt att få till det) de andra (mormor och farmor) ägnade sig mest åt bebis gos de precis som de ska. Sen kom hela familjen A så var det fika och tårta med en massa goa hembakade kakor inte alls fel och uppskattat med.

Jag fick en massa fint bla en STOR grill (fast den var J´s födelsedags present trots att han fyller i oktober men då är ju grillsäsongen över) av mamma och pappa, en blender av J (och Sonja), en skål av svärmor, jättefina lite högre ljuslyktor av svåger och svägerska mm Tack alla allt var jätte fina saker blev jätte glad!
Sen fick vi en helt underbar kvast av svärmor i inflyttningspresent som var målad vackert med rosor och så stod det Fagerholm på den och sen ett fönster från huset där J växt upp som hon gjort om till spegel (sitter nu i hallen).

Men den bästa presenten av alla var nog att Sonjas första tand bestämde sig för att titta fram så nu är det en liten pigg som sticker upp så nu har vi fått orsaken till varför madame kinkig dykt upp här hemma. Hon har börjat med en så märklig sak hon äter bara om man står upp med henne lite små drykt......hoppas det löser sig när tanden kommit fram. Men det känns jätte kul att den kommer fram nu den där första tanden det är helt klart något speciellt med det så är det bara =) Lite roligt är det med att den kom nu när hon är 10 ½ månad och får tand lika gammal som jag var då min första tand kom!

Har hänt andra stora saker här hemma eller ja det ska hända men jag bloggar om det i morgon!


Kommentarer
Postat av: LADY UMBRELLA

allt bra? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback