Mammas konstnär..............

Ja vad ska man säga.......
Jonas var på öppna förskolan och skulle ta kort på tjejerna som var så fina i de kläder vi köpte inför Kajsas dop för att ta kort då Sonja missade foto tillfället på sin fsk pga av vattkopporna så passade det ju bra att även hon tog bild nu.

Det var bara den lilla detaljen att 5 min innan de skulle fotas så behövde Kajsa en ny blöja så Jonas går ju självklart och byter på henne.

Någon har använt målarfärg (sån från flaska) vid staffliet som står i små "muggar" detta hittar ju självklart fröken klåfinger!!!! Så hon var så vacker så tyckte hon i alla fall.......

Tur jag inte va med hade nog fått lite halv panik men J är ju lugnet själv han och han fick lite hjälp av Annika som jobbar på öppna så jag tror inte det kommer synas så mycket mer än kanske lite på ena armen tack och lov (men det beror ju på hur de fota) för det mesta satt på nederdelen av klänningen. Det gick ju bort i tvätten i alla fall så får va glad för det och OM det synns ja då har vi fått en histora till hon blir stor helt enkelt :)

Igår använde jag med ordentligt av IKEA handla hemma och bestälde en säng till Sonja, vi viste att det skulle vara en som vi kan ligga med henne i om det behövs så både växa och barnsängar gick helt bort för oss. 

Så vi fick kolla på en enkel säng åt henne men det är lika bra att köpa en ordentlig med en gång än att behöva byta om ett tag igen nu är det madrassen som kanske behövs bytas (om det skulle ske flera olyckor längre fram.....) Valde mest mellan dessa 2 men valet föll tillsist på den vita (ODDA) även om jag hade önskat mig en svart säng, den säng vi valde har som en under säng med i en annan variant där det i stället för lådor är en extra säng som man kan dra ut men vi gjorde bedömingen att de så sällan kommer ha kompisar sova över att vi hellre köper en-två extra madrasser då (sen har vi ju bäddsofforna) då de nog har mer glädje av lådorna som förvaring i små rum även om det ju lär bli en massa damm bakom........ 

ODDA sängstomme med förvaring, svart, vit Längd: 207 cm Bredd: 98 cm Höjd: 45 cm                    


Så Kajsa kommer få en lika sen (om de finns kvar då) men nu blir det ju spjälsängen för den hönan eller snart i alla fall =)

Sen blev det ju ribbotten, madrass och sånt till sängen, 2 byrår och 2 låga bokyllor till vår hall den är rätt lång och smal

 Denna är smal med hög så passa perfekt i stället för min gammla byrå som är rätt låg blir skönt att få upp saker som tex hemtelefonen nu vet vi var den är nästa gång den ringer ;)


MALM byrå med 6 lådor, björkfaner Bredd: 160 cm Djup: 48 cm Höjd: 78 cmByrå med 6 lådor som är ganska låg men lång då den byrå vi har våra mössor, vantar osv osv har brakat ihop totalt, men då har den å andra sidan funnits med så länge jag minns hemma.......den överlevde helt enkelt inte en flytt från Laholm dog kanske av saknad?


 denna beställde jag 2 av för att i ett fåfängt försök försöka få ordning på alla våra pärmar och papper som nu ligger i en stor hög i väntan på dessa hyllor. Planen är att de ska bo under trappan här nere men annars blir det att klura.........För byrån (den låga , långa) måste var det som stryr hur allt annat hamnar men kommer säkert fytta om det hela flera gånger innan jag blir nöjd.

Tyvärr var inte leveransen fören den 16/11 men vi hoppas det blir ändring så att de kommer lite eller ok mycket tidigare :) men det tror jag väl knappast kommer hända skönt att slippa försöka få med allt då hade vi behövt släp och greja med det värt den frakt som blev som inte var så farligt hög heller. 

Så det här blev nog julklapparna till oss vuxna blir nått mindre i jul bara men det är jag faktiskt helt nöjd med hade klarat mig helt utan bara ungarna är glada och får de saker de vill ha /behöver är jag glad.

Bilder kommer när vi fått ordning men som ni förstår dröjer det lite! 

Jonas var by the way på första föräldramötet idag jag var hemma och städade jag. De pratade nämnligen mest om samma saker som vi tog upp (frågade innan idag när jag hämtade) så då känndes det onödigt att gå och lyssna på samma sak som jag själv stod och talade om för bara 2 veckor sen.........Men vi kunde ju inte hoppa första föräldramötet heller så Jonas fick va mina öron o ögon så fick jag gjort lite annan nytta.

Nu ska jag göra kväll i alla fall, öppnade i morse så går på övertid nu......stänger i morgon och på lördag blir det mys och plast familjen <3 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback