skogsäventyr

 
Jag önskar att bilden hade gjort Sonja rättvisa för hon var helt blå hela hon så slutsasten vi kan dra är att blåbär är vääääligt gott i Sonjas mun :) Man hörde henne ropa me me me (mer) i hela skogen tror jag! Men vi kom hem med blåbär nog för en paj (mindre under så som Sonja åt plockade jag 5 bär fick hon 2 o tre i påsen och så höll vi på) och svamp nog för en paj och 1-2 pajer eller någon annan svamp middag mys, så blir helt kalart att ut och plocka mera speciellt bär men lite svamp för ju gärna följa med hem det med.
 
Idag ska vi till stockholm med några vänner, vi gav en firari körning till en vän som fyllt 40 år (han ska få köra firari i 20-30 min) så vi ska med och se på när han kör. 
 
Min arm är ju inte bra än och nu är det så illa att jag nästan inte kan hålla Lisa med huvudet på den armen och det känns hemskt för det innebär att matstunderna gör mer ont än nått annat och de ska ju vara våra små mys stunder. Men har ringt upp ortopeden så de ska fixa smärtstillande åt mig i alla fall men det oroar mig lite att smärtan tilltar försöker ha lite nedräkning nu till op datum kanske kommer det är 4-8 veckor dit om man ska gå på vad läkaren sa och vårdgarantin men det börjar ta ut sin rätt att ha gått med värk nu i snart ett år övanpå allt som skett med barn, graviditet osv.
 
Tänk att Lisa är 8 veckor tiden har gått så fort och hon är helt underbart söt (det är de ju alla 3 men det är nått spec med en så liten bebis) i går låg hon på Jonas mage (han rapade henne så var kanske mer axlen) och lyfte rätt som det var huvudet ordentligt och höll det upp länge och tittade sig stor ögt omkring med sin söta mun och ville nästan bara gråta för hon var så otroligt söt och kameran var ju klart inte inom räckhåll och är desutom full måste tömma den. Hon växer så det knakar, vi ska till bvc i morgon blir spännande att se vad skrutt väger då men om man tänker att hon är 8 v så är hon liten för 50 kläderna sitter fortfarande lagom på henne även om vi har gått mer och mer över till 56 kläderna. Storl 50 hade Sonja och Kajsa bara en kort tid ung 3-4 veckor MAX det var inte länge innan de bara hade 56-62 det enda i 62 LIsa har är några pjyamasar då de med fötter i 50 är för små men då är de stora på henne, min lilla tumme LIsa <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback