Märklig lunch

Börjar med en uppdatering i projektet Söva Sonja och hon verkar själv vilja somna i soffan för nu har hon själv gått och lagt sig där och smnat 2 kvällar i rad. I för går vid 19 och i går vid 20.30 sängen bara lekte hon i plus att min rygg en tål att bråka med henne en massa nu så då fick hon somna där hon kunde så bar J in henne sen. Hon sov hela natten i natt med (jippi) så nu har vi fått två nätter där vi inte vaknar av en hysterisk sonja, Kajsa vaknade 5 i tolv och ville ha välling men hon somnade direkt om efter att hon fått lite ny mat.


Idag började Jonas sent 12.45 så han åkte nästan precis så vi har haft morgonen ihop känndes nästan ovant under alla år han jobbat nu så har han ALDRIG börjat så sent innan så vi lämndade Sonja på förskolan, gick till mitt jobb lämnade över nycklar och hälsade på alla små underbara barn sen hem när kajsan fått lite lunch i sig så sov hon sött (eller rättare sagt hon sover fortfarande 2 tim ligger lilla damen nästan så man ska sätta klockan efter henne 11-13) så Jonas och jag fick för ovanlighetens skull äta lunch ihop ensamma minns knappt när det hände, även om Sonja skulle sova (nu vill vi inte att hon sover middag pga av hur svåra/sena kvällarna blir annars) så vill vi att hon äter på någerlunda regelbundna tider så det inte blir för stora variationer i tiderna för maten.

Men nu vilar jag på soffan innan tvätten är klar sen får vi se vad dagen erbjuder ska kanske träffa en vän men inget bestämt än vad vi ska göra den som lever får se, i morgon blir det öppna förskolan i alla fall :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Så gott med en lugn fm.Nu kommer nya rutiner blir toppen. Kram från mamsen

2012-01-10 @ 19:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback