Sov strejkaren och mat vägraren

Ja de båda rara figurerna bor här hemma klockan är just nu 20.04 och Sonja är ny badad men pigg som en mört och jag suckar högt önskar att hon ville sova snart så att vi får någon vuxen tid alls idag nu är Kajsan vaken med men hon ligger nöjd i sängn J var upp med välling nyss men det ville hon inte hon gapade inte ens.

Just nu lever kajsa på detta:
EV välling under natten (långt i från var natt någon gång i veckan bara)
välling vid 7-7.30
Gröt vid 10 tiden
fruktpure (har börjat försöka ge henne någon mer matig pure som morot mm men hon kräker nästan jämt av dem) vid 12-13 beroende på när hon vaknar hon brukar sova i 2-2½ timme på förmiddagen.
Sen mellis vid 15 tiden lite fruktpure
Middag då vi försöker ge lite matigare pure igen men oftast gröt vid 16.30
sen får hon välling och hon inte äter nått annat (inte ovanligt)
mellan 21-00 brukar hon vakna och vill ha välling men det är inte varje natt vi ger henne välling innan vi går och lägger oss oftast vid 21 men inte alltid hon tar den numera.

Hon växer fint men svårt att inte oroa sig i alla fall att man gör nått fel, men hon är uppenbarligen inte riktigt redo för nått mer i mat väg än, ska överlägga lite med bvc när de kommer nästa gång (nästa bvc besök är ett hem besök då de ska göra ett sk boel test på henne (hörsel) då brukar man kunna tala lite mer ostört om allt rätt skönt.

Men nu ska jag ge sonja henne hörn i soffan de är det enda ställe ungen somnar på just nu, känns lite hopplöst vissa kvällar men någon gång ska hon väl somna i sin säng o sova i vettig tid hon med.

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Kul blogg! Hur länge har du haft din blogg?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback