En härlig dag

Idag så har vi spenderat dagen hemma hos Amanda och hennes rara barn, så kom Sara med hennes Molly över en sväng med.

Det var lika trevligt som vanligt och jag har fått låna en city sulky av Amanda för den sulky jag har åt Kajsa är helt tokig åt henne, hon sitter så nerhasad och det ser helt galet ut + att den inte har liggläge.

När vi tog den så var tanken mest att det skulle vara extra vagn och jag ahde därför inte så höga krav. Men det har blivit att jag enbart använder den när jag har bara har ett barn (när S är på förskolan) sen när vi handlar. Men nu har jag en med liggläge och spännen som sitter bättre så det inte ser ut som ungen ska strypas.

Men kommer nog växla bra mellan vagnarna sen när liten kommer för just nu har vi (om vi ska räkna in vagnar hos våra föräldrar)

En äldre enkel vagn hos mamma och pappa
en paraply sulky (som kommer få flytta till söderhamn högst troligt)  Då har vi så alla tre kan åka vagn när vi är borta och hemma om det behövs och vi behöver bara ta med dubbelvagen
Dubbel vagen baby jogger
dubbel vagn britadx dual (som nu är lagad vi ska bara få hem delen)
och city sulkyn som kom hem idag.

De två dubbel vagnarna har vi funderat mycket kring och jag vet inte alls hur vi ska göra där riktigt. Den kan ju vara bra att ha som enkel vagn i början när jag lämnat de små tjejerna på föris och bara har den lille så slipper jag ta dubbelvagnen för att vi ska kunna ta oss ut. Och den dubbelvagn som är på bredden gör jag mig inte av med på länge det är britaxen som kommer få flytta först utan tvekan men tror som sagt den kan vara bra att ha nu i början i alla fall.


Jonas är lite tokig på mig som skaffat en till vagn men anser nog att det är en nödvändighet för Kajsas skull så nu ska vi bara skaffa en ståbräda med men det gör vi under maj månad.

nu ligger jag och funderar på vad jag ska stoppa i magen, ben och jerry kanske ? Det kan jag vara värd som precis har organiserat upp hela köket och slängt en massa har velat göra det bra länge nu men det går ju inte om man har barnen runt sig eller är så trött att man inte kan tänka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback