Kanske nu då??!!

Sen i måndags så har ju Lisa fått enbart majsvälling/gröt, fruktpure och de matpurer jag gjort (men de vägrar hon äte just nu).
 
Denna vecka har vi varit super noga (mjölken hon fick i sig var under sön kvällen) så att det verkligen blev rätt utan allt det vi skulle undvika. Det har verkligen inte varit lätt och det är det inte fortfarande inte men det blev liiiite lättare idag i alla fall när receptet på neocaten kommit dels på ersättningen som man även kan göra välling, gröt, använda i mat/bakning, göra "yoghurth" och glass mm mm sen fick vi en annan sort med av neocaten som är mer som ett grötpulver undrar om man lite lättare kan blanda välling av det stod inget men det kan man ju på den gröt hon inte längre tål, får kolla upp det (sido spår)     :-)
 
Men idag hade hon den mest normala blöjan hon haft sen hon var 2 veckor !! Det låter helt sjuk att det är nått jag är så glad över att det hamnar här!! Men det är en lättnad då det kommit enbart med hjälp av kosten fick lactolus utskrivet men vill som ni vet avvakta med att ge om inte magen vänder av sig själv nu. Nu ska vi bara se att det håller i sig så här!! Men jag känner mig optemistisk för så här har det ju aldrig varit och vill så gärna ha en tös som mår bra!
 
Påtal om att hoppas på det bästa så fick hon första vällingflaskan med nya vällingen idag och enligt hennes far som matade så slukade hon den i 2 klunckar, hon som annars brukar va jätte knölig vid vällingen äter lite släpper skriker 2 sek och sen äter vi igen osv tills hon är mätt. Så vi blev något förvånade då man alltid är nervös över att börja med en ny sorts ersättning/mat vid det här laget. Enligt den receptbok som kom med så skulle man göra en redning (?) i brist på bättre ord på antingen rismjöl eller maizena men vi har ju gett henne en majsvälling som hon ändå tyckt  var ganske ok så jag tog bara samma mått av den så det blev en mer bekant smak i munnen med tror det var rätt drag, sen får vi se vad dietisten säger men det är ju i stortsätt samma som maizenan så.........
håll tummarna nu att vi får till det med neocaten så hon äter och att det fungerar bra med att använda den i maten i stället för alla olika grädde och creme frace sorter!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback