Hus jakt

Vi tittar på hus igen för att komma närmare någon familj. Det har varit (ÄR) en lång och svår väg kanske därför beslutet legat och skaft nu i nästan 2 år !! När den ena velat flytta norrut har den andra sagt söder och nästa vecka var det tvärtom eller en vill flytta och andra inte......

VI har två familjer vi älskar och håller av och hur tusan kan man välja en familj före annan och det känns bra i hjärtat? Det går bara inte det var/ÄR ett svårt beslut och det som fick avgöra var geografin till sist för vi måste ju båda ha jobb och det är större chans att vi båda slipper pendla allt för långt söderut.

Så nu har vi kontakt med mäklare så tror vi har huset ute på hemnet inom 2-3 veckor i alla fall borde rimligtvis bli visning lite efter påsk om allt går som vi tror.

VI var nere och kollade på 4 hus men inget av dem var wow ett var riktigt bra MEN läget var 20 min åt fel håll tyvärr så nu har vi 3 hus som är riktigt intressanta för oss men ytterligare 3 hus som verkar bra så vi hoppas på många visningar när vi ska ner nästa gång än är bara 2 inbokade och då är det bara en av dem som är i ett av dem vi mest av allt vill kolla på.

Så nu är det den där härliga väntan på att vi ska hitta rätt hus och en säljare som är villig att vänta på att vårt blir sålt (vilket om mäklarna har rätt borde gå hyfsat fort i alla fall men det vet man ju inte ska ju va till rätt pris med.....) och att man vinner en budgivning huuuuu kommer fortfarande ihåg hur nervös jag var de budgivningar vi var med innan detta huset och med detta inte minst!!
Inte något jag ser fram mot men ändå för då har vi i alla fall hittat nått vi gillar men när vi letade detta hus kollade vi på 15-20 hus och nu har vi ju bara sett på 4 än så räknar med att det blir flera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback